sziasztok!Nekem egy 1995ös Honda vt 250 Spadahoz kéne egy tank!meg egy első tárcsa!Ha tud vki honnan lehetne szerezni az legyen oly szives szoljon nekem!Köszi
Szia! Olyan felnire gondolok,amelyre még gyárilag vannak felszerelve a tárcsák,vagyis amiről még nem voltak leszerelve.Amennyiben a nálatok lévő ilyen,légyszíves küldj róla nagy felbontású képeket, a "zoltan.auer@freemail.hu" e-mail címre. Valamint árajánlatot.Segítséged köszönöm,Auer Z.
Szevasztok! '05-'06-os évjáratú ZX6R-hez keresek első felnit féktárcsákkal együtt,sérülés mentesen.Aki tud segíteni,legyenszíves írjon.Köszönettel,AUER Z.
-hátsó lámpa (a képen egy nem erre motorra való van felszerelve) a régi helyett
- kuplung kar, csak a kar, mert AZ enyém törött
- üzemanyag csap , jeladóval ( a vezetékezés meg van de ez a csap van beszerelve ) ha van ide való jeladós AZ is érdekelne
hy mindenki, ven egy bontott YAMAHA DT125R blokkom, 89es, a kéen látható cuccokkal + csomagtartó+kapaszkodó. Ha valakit érdekel írjon sms-t, válaszolok! vagy msn: speedboy3@freemail.hu
Szia Andi!
97 es 919RR hez váltó egyben (esetleg ha lehet bontva) milyen árba van?
vagy komletten az a 919es ugy ahogy van mennyiért adnátok el?
Elöre is köszi!
szia!
Örülök, hogy tetszik!Kizárt dolognak tartom, hogy olvadjon, ugyanis teljesen fém a belső ház!
Átalakításkor még nem volt ilyen állapotban, és ezért nem kellett. Most a monsteremre Acerbis lámpát keresek, igy ez nekem már feleslegessé vált! Holnap megnézem, hogy milyen foglalata van!
Írj nekem az newage-x@freemail címre, ott megadom a telefon számom, és akkor beszélhetünk.Egyébként adom az összes eredeti alkatrészét is, nekem úgysem kell már. Az egyik projektorból kivettem a fénytörő lemezt, így tökéletesen használható reflektorként, hidd el, ez teljesen egyedi!
Üdv: Péter
Király!
Mint egy mesebeli állat nagy szemei.
Milyen a foglalata? H7 Xenont szeretnék.Te miért csináltad az átalakítást? Olvadás miatt (xenon vagy halogén, mekkora watt-tól olvad, ha olvad az eredeti foncsor?)
Mennyibe kerülne?
Jó lenne ha MSN-en közvetlenebbül beszélhetnénk! így olyan hosszadalmas.
Sziasztok!Yamaha Fzr 600-hoz vannak eladó cuccaim!Komplett futómű fékekkel kerekekkel!Gyujtás elektronika villa hidak 2db faridom 1db tank és takaró idomja és hátsó lámpa.Ha valakit érdekelj hívjon nyugodtan,tuti hogy megegyezünk az árában!
Úgy tűnik nekünk van mindkettő, ha nem gond, akkor majd hétfőn lefotózom és megnézed.
Üdv: Andi
A 900RR topicban írtam már neked valamelyik nap, hogy nemrég eladtuk a komplett váltónkat 80E-ért, úgyhogy 60-ért ajándék
Üdv: Andi
-hátsó lámpa (a képen egy nem erre motorra való van felszerelve) a régi helyett
- kuplung kar, csak a kar, mert AZ enyém törött
- üzemanyag csap , jeladóval ( a vezetékezés meg van de ez a csap van beszerelve ) ha van ide való jeladós AZ is érdekelne
Üdv
zemi
97 es 919RR hez váltó egyben (esetleg ha lehet bontva) milyen árba van?
vagy komletten az a 919es ugy ahogy van mennyiért adnátok el?
Elöre is köszi!
Örülök, hogy tetszik!Kizárt dolognak tartom, hogy olvadjon, ugyanis teljesen fém a belső ház!
Átalakításkor még nem volt ilyen állapotban, és ezért nem kellett. Most a monsteremre Acerbis lámpát keresek, igy ez nekem már feleslegessé vált! Holnap megnézem, hogy milyen foglalata van!
Írj nekem az newage-x@freemail címre, ott megadom a telefon számom, és akkor beszélhetünk.Egyébként adom az összes eredeti alkatrészét is, nekem úgysem kell már. Az egyik projektorból kivettem a fénytörő lemezt, így tökéletesen használható reflektorként, hidd el, ez teljesen egyedi!
Mint egy mesebeli állat nagy szemei.
Milyen a foglalata? H7 Xenont szeretnék.Te miért csináltad az átalakítást? Olvadás miatt (xenon vagy halogén, mekkora watt-tól olvad, ha olvad az eredeti foncsor?)
Mennyibe kerülne?
Jó lenne ha MSN-en közvetlenebbül beszélhetnénk! így olyan hosszadalmas.
Ennek igazán örülök , neked is szép napot!
Jó lett a dekli! meg csak most tudtam vele foglalkozni sajnos!
Köszi a segitséget!
Tovabbi szep napot!
ha találsz vázat szólj
Erre a címre mehet?:
Sugo-Motors
6500 Baja
V.körzet 10361
bakonymotor@gmail.com