Szia!
Komplett sr lámpán van úgy, hogy a projektorok már bele vannak építve, csak apró símitások hiányoznak a teljes műveletből. B6- os passat, és ha jól emlékszem superB projektorokat építettem be.
Képet holnap tudok küldeni!
Üdv: Péter
Kazincbarcikán. Klikkelj az aktuális listára, ott van róla több kép.
Szerintem valami ilyesmi hírdetésformát kértél(motorok képeit ezerrel ) a Sugó Motors-tól.
Tudom nincs közel, de hátha arrafelé lesz dolgod...
Ja és vannak nekik is alkatrészeik, ha nem is túl sok...
Miért nem rakjátok fel a web oldalatokra az összes motort ami nálatok van mert aszt se tudom milyen motorjaitok van pedig biztos van 1pár darab amit nem raktatok fel
Persze , hogy érdekel!
Jó lenne tudni, hogy néz ki a projektor bele fér-e az SR lámpába, bele lehet-e rögzíteni.
Esetleg Neked is pont SR-en volt a kísérlet?
Milyen foglalatú és miből származik a projektor.
Küldhetnél pár képet,ha lehetséges.
Kösz!
Eladó pár öreg KTM alkatrész ... kicsi péézééé...
Pl .: első telópár, hátsó segédváz, sárvédő,első kerék,hátsó kerék, lengővilla , kormány....stb...
Komplett blokk már nincs, de főtengely és hengerfej van hozzá.
Üdv: Andi
Lehet, hogy már kérdeztem ,
de talán azóta beeshetett egy bontásraváró...
Komplett sr lámpán van úgy, hogy a projektorok már bele vannak építve, csak apró símitások hiányoznak a teljes műveletből. B6- os passat, és ha jól emlékszem superB projektorokat építettem be.
Képet holnap tudok küldeni!
Üdv: Péter
És ez csak a földszint egy pici része
No meg rendszerint ahogy fölrakom, már nincs is
Szerintem valami ilyesmi hírdetésformát kértél(motorok képeit ezerrel ) a Sugó Motors-tól.
Tudom nincs közel, de hátha arrafelé lesz dolgod...
Ja és vannak nekik is alkatrészeik, ha nem is túl sok...
Új Mitas crossgumik 9300 ft-tól több méretben, Ufo alubetétes kézvédők 9990 ft-ért minden színben, protektoringek 19990ft-ért minden méretben eladók!
Érd: 06 20 521 84 99
nyizesedes@freemail.hu
Ugyanitt szép állapotú Yamaha DT 125 R 2001-es, hobbi célra eladó. Irányár 250 ezer ft.
Jó lenne tudni, hogy néz ki a projektor bele fér-e az SR lámpába, bele lehet-e rögzíteni.
Esetleg Neked is pont SR-en volt a kísérlet?
Milyen foglalatú és miből származik a projektor.
Küldhetnél pár képet,ha lehetséges.
Kösz!
70/520-4856