Sziasztok,rdekelne hogy Honda vtr 1000f Firestormra van-e jobb és bal oldalidomja valakinek?Mindegy milyen színű csak törés repedés ne legyen rajta,és lehetöleg ne javítgatott.Ha karcos,ütött vert az nem érdekel.Ha valakinek van szóljon.
Hali!
Nekem egy Dt 1525-höz kéne egy fordulatszámmérő és spirál!
E-mail:hben1618@freemail.hu vagy a fórumhoz légyszi irjon aki tud!
Segítségeteket előre is kössz!
eladó 2001-es yamaha r1-hez enyhén sérült és ép idomok a képen látottak: 3 oldalidom- kettőnek a belső takarója is, 2 alsóidom, közte az ekeidom, plexi, 2 index, egy farokidom, gyári idomról van szó, de pályázni is tökéletesek. irányár. 60000 ft. tel: 0620/992-4528
igen arra felé lakom ,
nagyon sürün járok Baján ...
Nálatok is voltam már ,(meg remélem még találkozunk is ) mikor még a ZZR-em volt nálatok vettem hozzá alkatrészt...
az üzletemet , meg nem rontod , mert már csak robogó gumijaim maradtak ... a többit elvitték ...
Szia !
Köszönöm, valószínű használt a jókívánság, mert jobban vagyok. Figyu dobok fel gumikat is, de az üzleted nem szándékozom rontani, csak foglalja a helyet. Úgy tudom, Te valahol itt élsz a közelünkbe, igaz?
Üdv: Andi
Sziasztok!
Figyelmetekbe szeretném ajánlani motor alkatrészeimet, amivel egyedivé tehetitek a gépeiteket.
Látogassatok el a webáruházba Bővült a termékskála.
Folyamatosan bővülő termékskálával várom leendő vásárlóimat.
Köszönöm a figyelmet.
Yamaha FZS1000 2005-ös bontásra eladó egyben. Ár:250,000Ft Vázon blokkon kívül szinte minden megvan. Yoshimura+gyári rendszer, carbon, fém fékcsövek, stb.
70/520-4856
Nekem egy Dt 1525-höz kéne egy fordulatszámmérő és spirál!
E-mail:hben1618@freemail.hu vagy a fórumhoz légyszi irjon aki tud!
Segítségeteket előre is kössz!
nagyon sürün járok Baján ...
Nálatok is voltam már ,(meg remélem még találkozunk is ) mikor még a ZZR-em volt nálatok vettem hozzá alkatrészt...
az üzletemet , meg nem rontod , mert már csak robogó gumijaim maradtak ... a többit elvitték ...
csá...
A GPX 750-es bomlásra vár, vagy Bontásra , alkatrészei eladók !
Hívjatok-írjatok...
Ezek itt eladók....
Köszönöm, valószínű használt a jókívánság, mert jobban vagyok. Figyu dobok fel gumikat is, de az üzleted nem szándékozom rontani, csak foglalja a helyet. Úgy tudom, Te valahol itt élsz a közelünkbe, igaz?
Figyelmetekbe szeretném ajánlani motor alkatrészeimet, amivel egyedivé tehetitek a gépeiteket.
Látogassatok el a webáruházba Bővült a termékskála.
Folyamatosan bővülő termékskálával várom leendő vásárlóimat.
Köszönöm a figyelmet.
70/520-4856
jobbulást ...
Lépek, mert nagyon náthás vagyok, mára ennyi volt