hello. Szeretném a segítségeteket kérni, van egy RM 250 2T motorom 96-97 évjárat, nos ehhez keresek powerszelepet ha tud valaki segíteni az legyen szives írjon a pocok179@freemail.hu -ra kös zönöm
Sziasztok!
Figyelmetekbe szeretném ajánlani motor alkatrészeimet, amivel egyedivé tehetitek a gépeiteket.
Látogassatok el a webáruházamba
Folyamatosan bővülő termékskálával várom leendő vásárlóimat.
Köszönöm a figyelmet.
Yamaha R1 04-06 évjárathoz:
Termignoni kipufogó bilincsekkel 130.000 Ft
-Valtermoto Yamaha hajló fék és kuplungkar (feketére eloxálva) 25.000 Ft (jó a R1 04-08 modellre és R6 05-08)
-LSL bukógomba szett+emelőszem+deknivédő+kormányvég (bordóra eloxáltak) 40.000 Ft
-Extreme Tech2 kormánygátló 20 fokozatban állítható, pirosra eloxálva 55.000 Ft
-Valtermoto rendszámtáblataró 12.000 Ft
-GOOD RIDGE fémfékcsővek bordóra eloxálva, a csavarok pedig feketére 35.000 Ft
-majdnem új fékbetétek (500 km futott, 3 pár= 35e)
-besülyeztett ledes indexek (2 pár) 12.000Ft/pár
-intergált hátsó lámpa 22.000 Ft.
Ugyanitt slick és sport gumik hatalmas választékban! 5e-12e állapottól függően!
Van egy motorszerelő ismerősöm, ő cserélné ki nekem egyébként ha meglenne, ő meg tudja nekem nézni, bár csak hétvégenként jár haza, elintézem ezt vele, és ha meg van akkor visszatérek rá!
HeLLo!
954-hez kellene , pár cucc ha van valakinek, lámpa, hütő, fejidom, fejidomtaró, kipu leömlő, műszerfal, kiegyenlitő tartáj, jobb kormánycsut, kapcsoló, ha van valakinek akkor jelezze üdv tamás
bakonymotor!
a Te apukád a Troják Zoltán?
érdeklődnék,hogy yz400f-hez van e nálatok bontott cucc.De nem kifejezetten ehhez való cucc kellene nekem.
Első teleszkópra kellene nekem az a bilincsszerű nyavalya,amin a teleszkópvédő műanyag csúszik.Sajnos mindkettő hiányzik.Valamint szívatókar kellene a karburátorra,mivel a kis porvédő gumiharang szétszakadt rajta,és tudtommal csak egyben cserélhető.
Valamint érdekelne még 92-es yz 250-eshez hátsó fékpedál,mert elhajlott és tudtommal nem hajlítgatható
Tudsz nekem ezekre mondani valamit?Van -e és ha igen mennyi.
Előre is köszi
csikszu@vipmail.hu
Figyelmetekbe szeretném ajánlani motor alkatrészeimet, amivel egyedivé tehetitek a gépeiteket.
Látogassatok el a webáruházamba
Folyamatosan bővülő termékskálával várom leendő vásárlóimat.
Köszönöm a figyelmet.
Termignoni kipufogó bilincsekkel 130.000 Ft
-Valtermoto Yamaha hajló fék és kuplungkar (feketére eloxálva) 25.000 Ft (jó a R1 04-08 modellre és R6 05-08)
-LSL bukógomba szett+emelőszem+deknivédő+kormányvég (bordóra eloxáltak) 40.000 Ft
-Extreme Tech2 kormánygátló 20 fokozatban állítható, pirosra eloxálva 55.000 Ft
-Valtermoto rendszámtáblataró 12.000 Ft
-GOOD RIDGE fémfékcsővek bordóra eloxálva, a csavarok pedig feketére 35.000 Ft
-majdnem új fékbetétek (500 km futott, 3 pár= 35e)
-besülyeztett ledes indexek (2 pár) 12.000Ft/pár
-intergált hátsó lámpa 22.000 Ft.
Ugyanitt slick és sport gumik hatalmas választékban! 5e-12e állapottól függően!
az r6 vezérműlánc szett milyen évjáratú motorhoz jó ? új ? használt ? ára ?
kösz ...
Addig is köszi!
954-hez kellene , pár cucc ha van valakinek, lámpa, hütő, fejidom, fejidomtaró, kipu leömlő, műszerfal, kiegyenlitő tartáj, jobb kormánycsut, kapcsoló, ha van valakinek akkor jelezze üdv tamás
ezek szerint Ti ilyesmivel nem foglalkoztok,amit írtam?
kösz a számot
a Te apukád a Troják Zoltán?
érdeklődnék,hogy yz400f-hez van e nálatok bontott cucc.De nem kifejezetten ehhez való cucc kellene nekem.
Első teleszkópra kellene nekem az a bilincsszerű nyavalya,amin a teleszkópvédő műanyag csúszik.Sajnos mindkettő hiányzik.Valamint szívatókar kellene a karburátorra,mivel a kis porvédő gumiharang szétszakadt rajta,és tudtommal csak egyben cserélhető.
Valamint érdekelne még 92-es yz 250-eshez hátsó fékpedál,mert elhajlott és tudtommal nem hajlítgatható
Tudsz nekem ezekre mondani valamit?Van -e és ha igen mennyi.
Előre is köszi