yamaha r1 komplett blokk 2000 évjáratú, magyar papírosan átíratható,tökéletes állapotban, trafókkal, gyújtásmodullal, légszűrővel és házzal, és kábelköteggel, ár egyben 170 eft. 0620/598-2538
Szia! kb.:20-25/db festéssel együtt. viszont az eredeti idomokra szükségem lenne mert arról készítek másolatot. Ha törött az se baj. Gyártás előtt meg eldöntheted, hogy pálya vagy utcai idom legyen.
Gege
Helo! Gsx-r 1000 k5 k6 ra van eladó bódis rendszerem dobnélkül 7000km-ert használt. Teljesiményre bizonyitot ebben az évben gyorsuláson ezzel versenyeztem évvégi 1hely stb. mérési adat is van róla akit érdekel szoljon. Ára 95000ft
hello! engem gixer 1000k6 ra érdekelne menyiért csinálnál teljes burkolatot ill a 2 légbeömlö lene csak az mennyi? Pályaidom kellene lámpa stb nélkül, carbonból és lehetöleg minél vékonyabb könyebb kivitelben.
szia!Érdekelne hogy üvegszálasból mennyibe csinálnál meg (jobbos és balos oldalidomot meg egy fejidomot cbr 919(99 -es évjárathoz)Pálya idom is jó ...Van kép a mociról a profilomban.előre is köszi
Udv:Gabesz
a képen látott cbr 600-hoz keresek 1999-től -2008-ig, idomszettet, lámpákat ,lábtartókat kipufogódobot, gyári plexit, tükröket, stb. ha valakinek van valamije eladó kérem jelezze! 0620/992-4528 vagy timua@invitel.hu köszi!
Üdv::
Gege
Udv:Gabesz
feri86217@freemail.hu
Engem egy pár Suzuki Drz 400 S-esnek a hátsó lábtartója érdekelne .
Köszönöm előre is !
És mennyiből jönne ki egy ilyen vagy poliamidos?
Köszi!