Szia!
Nekem van olyan lámpám, amiben mindkettő projektort kicseréltem fémházasra, és jóval nagyobb lencsére. Az átalakítást nem fejeztem be, mert közben elvitték a vasat az eredetivel együtt. Amennyiben ez a megoldás is érdekel, úgy kérlek keress meg.
Üdv: Péter
-Akrapovic rendszer R6-ra 03-05 Ára: 200.000 Ft
-Akrapovic full titán rendszer R1-re 07-08. Ára: 350.000 Ft
-Öhlins TTX hátsó gátló R1-re 07-08. Ára: 240.000 Ft
-Öhlins kormánygátló R1-re 07-08. Ára: 70.000 Ft
Helo! Aprilia rs,af1 sport pro hoz alkatrészek eladók.Rotax 123 as blokkos.Hívj vagy írj: 06 70 405 0152. Valamint Rotax 123 as blokkhoz 160 as pollini henger eladó(javításra szoru)l
Helló bontó szaki! (sugó-Motors)
engem olyan érdekelne, hogy az Aprilia SR -emen (2003) a lámpába szeretnék xenont szerelni.
sokan írják, akik próbálkoznak: megolvad az eredeti projektor foncsora, ezért hasonló projektort szeretnék amivel összehozható. A xenon teljesítménye miatt valószínű, csak az egyik projektor lenne átalakítva.
Remélem ismerni fogod az SR50 (körlámpás) projektorát tudnál valamit ajánlani!
Kérlek segíts! már jó ideje próbálkozom,de erre felénk még autó bontók se igazán vannak...
mellékelek pár képet.(nem saját,de segíthet)
az enyémben úgy gondolom olyan van, amit a kéz tart (képen) (régebben szedtem szét)
Ha nem is tudsz pozitív eredménnyel szolgálni, kérlek akkor is válaszolj, tudjam, hogy megkaptad levelem.
E-mailben is írhatsz!
Köszönettel: Lukács Sándor
Hódmezővásárhely
Sziasztok,rdekelne hogy Honda vtr 1000f Firestormra van-e jobb és bal oldalidomja valakinek?Mindegy milyen színű csak törés repedés ne legyen rajta,és lehetöleg ne javítgatott.Ha karcos,ütött vert az nem érdekel.Ha valakinek van szóljon.
November hónapban a DanGer Bikes, minden raktáron lévő alkatrészt 20% os árengedménnyel ad (Puma, Valtermoto, Motrax, Galfer, Two Brothers, Mivv, IRC, GPCrono, stb.) minden kedves vásárlójának. Várunk benneteket szeretettel. 06-20-5-DAN-GER (326-437)
Sziasztok,szükségem lenne 2003-as Aprilia Tounohoz bal oldali rem-air idomra és ugyenezen az oldalon rács az idomba.A képen látszik is hogy mi kellene.Ha valaki tud segíteni szóljon.
Sziasztok! 2003-mas 600rr hez kellen sok minden: első futómű, üzemanyag tank, műszefal, gyujtás elektonika és még sok más akinek van valami légyszi írjon!
Keresek a képen látható Acerbis lámpát ! Akinek van, az jelentkezzen!
Üdv: Péter