Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de az van neki...
Hali mindenki van CBR1000RR: kormány csutkám 2db,felső villa hidam,2db féknyergem,1db féktárcsám,balos kezelőm
Heló! plexi esetleg érdekelné a haverod a srad-hoz. gyári plexi feketére fényezve,puig matricával.
ja és köszi a segitséget mindenkinek
sziasztok!
akit érdekel nekem van rotax 122-es vadonat új nikazilos hengerem!ár 55 000ft
akár dugóval is
érd:06 202066067
A lámpa nem sérült csak a búra törött ,esetleg ha valaki tudja javitani az is megfelel
Keresek yamaha tzr 50 hez (2006) jobb oldali lámpát vagy csak búrát!
Üdv! Neked nincs GS500hoz műszerfalad és első lámpád?
Üdv!
keresek 17"os kereket, kb. 3 és 4 coll szélleségű, elől egy tárcsás elég, féknyereggel munkahengerrel, vagy egy 17es ráf 36 küllős 4collos és egy 17 fűzött első kerék fékkel munkahengerrel...
Szia.A varaderora kellene de eggyenlőre csak tapogatózok.10-15-ért milyen álapotu lenne?Köszi
Ok.
Tudom...
Köszi ez nekem is megvan.De köszönöm aranyos vagy.
Szia!
Ha legközelebb megint nálunk ittasodnál le, számíts arra, hogy a piádba viagrát csempészek és bezárlak a Hunorhoz a boxba
Csak a kép miatt !
Ilyen...
Műszerfaltartó és a fékpedál képei kellenének neki.
Mondjuk a fékpedállt sokkalja, lehet, hogy mert nekem
sikerült szereznem 4eFt-ért az enyémhez...
Előre is köszi!
Szia!
Eladtuk már ami volt, jelenleg nincs.
Üdv: Andi
hol vagy megtalálhato?
Szia Andi.Nem tennél fel erröl egy képet mert nem látom át hogy ez milyen?
Sziasztok!
Suzuki Gsx600fbe 2003évjáratúba kéne első lámpa.Tud valaki segíteni elöre is köszi
Helló mindenkinek!

Keresek 98-as 600-as Fazere 1db. kormányt
1db. fék kart

És továbbá keresek 96-os FZR 400- hoz 1 pár első telot.
Kérlek benneteket akinek van valamilyen cucca írja már be ide az árakat. Ja és mindenből csak hibátlan érdekel!

Köszi.
Heoo mindenkinek!

Még mindig eladók a következő dolgok:
Fox Xl-es kesztyű (10 percet volt rajtam) 6000Ft
Matrica szett (werk márka, nagyon jó minűségű) 8000Ft
Telovédő (vadi új) 3500FT
Üdv! GS500hoz kellene műszerfal borítás és első lámpa. Érdeklődnék hogy van-e és mennyi az ára?
Köszönöm.
Szia !
Az a gáz, hogy 400 cc feletti sport és túramotorokkal foglalkozunk. Igaz, ezt nem írtam ki, de sajna így van
szia,
04es rs 125 höz mennyi lenne egy vagy egy pár elsőteló ...én az enyémet bezúztam:S
Szia!
Fejidom van, de nem hibátlan.
Lábtartó konzol 10E, a fejkonzol külső kerete 8E, a műszerfaltartó 15E, első lámpa 40E, fékpedál 5E.
Képeket később tudok küldeni, ha lesz egy kis időm összeszedetni és lefényképezni. Remélem délutánra ez már sikerűl nekem

Üdv: Andi