Sziasztok! :) A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon tetszik egy Suzuki GZ 250 Marauder, meg is venném, de nem ismerem ezt a tipust. Akinek van, vagy volt, kérem, hogy írja le a tapasztalatait! Nagyon sokat segítene vele! Köszönöm!
Ez az . Te beleöregszel, én kiöregedtem belöle sajnos. Se a derekam nem birja ezt az üléspoziciot, sem vérmérsékletem nem a régi már. Ráadásul csak városban szaladgálok, arra pedig nem nekem valo, már nem egykerekezek a Köruton.
Sziasztok. A napokban vettem magamnak egy Yamaha FZR 1000-est, mivel régebben hasonlokat használtam. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy kiöregedtem ezekböl a vaddiszno motorokbol. A piaci ár alatt eladnám, vagy beszámitanék rendszám, esetleg papir nélküli nagyrobogot. Kp-re 320 ezer-ért odaadom. Egyedi átalakitott Naked stilusra. Ha valakit érdekel mail-ban, vagy telefonon elér. yuker@vipmail.hu 06304634934 A moci Pesten van. Köszi
Eladó sorba került a mocim.
Kawasaki ZXR 400
Full protektoros, kivehető termobéléses! Minden méretben!
Vigyázat, hamarosan lejár az aukció!
Vatera link a termékekhez
Ez a bőrruha nem lenne jó? Ennél olcsóbban új bőrruha nincsen! Postázni is tudok! Ha nem jó, akkor visszaküldöd.
link a bőrruha részletes leírásához
palacsinta@citromail.hu
06 20 975 32 70
email: david-g@freemail.hu
Kezdő befizetés nélkül!Havi 26,250 Ft 95 hónapra!
SUZUKI GSR 600 ABS Nézd meg
Ott hever az asztalon egy rakás pénz
némi felesleges üdülési csekkemtől kedvezményesen megválnék :)
az ár : 50EUR