Üdv! Kondihép eladó vagy cserélhető hasonló értelmes dologra
(motoros cucc,autóhifi vagy amid van ird meg a kispohi@vipmail.hu-ra)
60 kg lapsúlyal!
Max 3x használt!
iár: 40.000 ft!
Budapestre szállitás megoldható!
Ja és ugyanitt még mindig eladó hitelátvállalással egy SUZUKI GSR 600 ABS KEZDŐ BEFIZETÉS NÉLKÜL HAVI 26,250 Ft!
Injektoros keveset fogyaszt, bár ez idővel nőni fog, ahogy tapasztaltam akár hogy állítjuk a fogyasztás nem fog csökkenni. Pillanatok alatt gyorsul 25-re, futómű rendben. Ingyen van. Csereár 400000Ft
Most voltam vele olajcserén!
Alkudozni nem nagyon akarok, az árba benne van a 95 ezres reg. adó is, ezért drágább mint a 125/50-ként használt gépek, cserébe nem kell idegeskedni ha megállít a rendőr, vagy bármi van ahol nézhetik a papírokat.
Új és használt motoros ruházat verhetetlen áron itt: Vatera link a termékekhez
1 Ft-os aukciókban új motoros nadrágok, kabátok, protektorok, minden méretben, amíg a készlet tart!
Visszairtak egy hollandiai veterán klubból ma este. Ránézésre úgy 3000+ Eurora saccolják az értékét, de pontosítani ők sem tudtak.
Ha gondolod megszerzem Neked. :o)
Van egy eladó Lazer Fiber D1-es sisakom!
Szalon!
1X volt rajtam!
Méretprobléma miatt eladó!
Leírás a sisakról:
Sisakhéj
Fiber M.D.C.F. (Multi Directional Composite Fibre) karbonhéj aramid szálakkal megerősítve.
Csat típusa
Dupla D-gyűrűs versenycsat
Sisakbelső
100%-ban kivehető, és mosható
Morpho System Plus (arc- és fejpárnák többféle méretben rendelhetők hozzá, így a sisakbelső teljesen egyénre alakítható)
csúcstechnlológiájú Dri-Lex nedvességelvezető belsővel, és emellett Aegis antimikróba védőréteggel ellátott
Biztonsági rendszer
3M Scotchlite- 8 db fényvisszaverő panel (a sisakon elöl, hátul, és a nyak részen)
EPS - a sisak fejtető részébe illesztett dupla védőréteg, amely nagymértékű ütéselnyelést biztosít
Plexi
karcmentes
páramentes pinlock plexivel szerelve
színezett plexik széles választékban rendelhető hozzá
V.P.F.S (Visor Perfect Fit System) rendszer- biztosítja a plexi tökéletes illeszkedését, valamint a megfelelő hangszigetelést, szél-, és vízállóságot
Szellőzés
F.A.S.: 7 csatornás ventillációs rendszer, hátsó légelvezetés, Venturi hatásnak köszönhetően intenzívebb szellőzést biztosít
Különleges felszereltség
ergonómikus kialakítású, 3D-s arcpárnák
rugalmas, kivehető orrvédő és állvédő (rovarháló)
3. generációs, könnyen eltávolítható plexi-rendszer
a plexitömítő csík cserélhető
sisaktartó zsák
Ár
63450.- helyett 50000.... vagy valami nagyon hasonló
(motoros cucc,autóhifi vagy amid van ird meg a kispohi@vipmail.hu-ra)
60 kg lapsúlyal!
Max 3x használt!
iár: 40.000 ft!
Budapestre szállitás megoldható!
Ja és ugyanitt még mindig eladó hitelátvállalással egy SUZUKI GSR 600 ABS KEZDŐ BEFIZETÉS NÉLKÜL HAVI 26,250 Ft!
Érd:06 20 450 69 11
GSR600ABS