Érdekelne, hogy valaki tudja-e pontosan melyik évjárat és modell az itt látható Royal Enfield, mert a tulaj sem tudja pontosan. Én egy oldal szelepelt 500-asnak nézem a húszas évek végéről, de nem vagyok biztos benne. Amennyiben valaki pontosan tudná, vagy ismer valakit aki otthon van angol motorokban, kérném jelezze.
Továbbra is eladó a kis zizegőm , ár, alku tárgya, de kéccázéé nem adom, akárki is írta (97-es, 41800km-el, olajcsere megvolt, új láncszett, karbi beállítva, gyári farok megvan, dobozolva, törzskönyves)
Továbbra is bontódik Cagiva Elephant 125 ccm típúsú motorom.
Karburátoron kívül minden megvan ÓLCSÓN adok mindent.
Érd.:Adatlapomon található elérhetőségen vagy itt fórumon.
Eladó egy jó állapotban lévő 2 részes Wintex bőrruha.
CE protektoros a kabát és a nadrág is, gerincprotektor erősített!
Nem szakadt,nem horzsolt sérülésmentes.
56-os méretű.
15 Mátyás királyt kérek érte.
Sajnos előző eladó nem volt korrekt így nem lett jó sőt árban sem úgy küldte ahogy le volt beszélve.
Dobj egy mailt a cimemre (akar a termek linkjevel), aztan megoldjuk.
A paypalrol meg annyit, hogy biztonsagosabb mint az utanvet...sot kijelenthetem, hogy a legbiztnsagosabb fizetesi eszkoz.
Eladó illetve elcserélhető egy szép hangú,karcmentes mastek ovál dob összekötőcsővel.Nekem jelenleg yamaha fzs1000-en van de másmire is jó lehet egy kis átalakítással.
Az irányára:45eft.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címre írjon vagy elér a 30/9089573-as számon..
találtam egy nekem teccő terméket, amit meg akartam venni, de csak paypallos fizetést engedélyez, utánvétet nem. pedig nekem valahogy úgy kéne, vagy mondjuk valaki helyettem befizetné, s annak perkálnék.olvastam erre egyszer, hogy van aki ezzel rendesen foglalkozik, na ő kéne nekem.
nameg a postaköltséget nem tudod mennyi kintről? mert a termék 14dollár, az itthoni 9ezer forinttal szemben, de a postát nem tudom.
Halihó
Bridgestone Battlax BT-002 használt gumák eladók.
120/70-17 racing street 15000.-
190/55-17 type2 endurance 25000.-
190/55-17 type3 soft 15000.-
Ha párban viszed a harmadik (soft hátsó)ajándék
Elérhetőségeim az adatlapomon
eladó:
enduro kerék set féktárcsával lánckerékkel gumival! 15000ft
eladó alsó 4 dugós brembo fék munka henger felsővel együtt 7000ft
öhlins középső rúgós stag felujitásra szorúl 9000ft
ducati 750es levegös blokra való 1pár karbi 10000ft
hátsó brembo fék rendszer 5000ft
érd: Kavalecz balázs 20-542-41-46 vagy Baleee89@gmail.com
debrecenbe van minden
De még akinek van otthon fölös az írjon!
Kösz!