Eladó a kis Gs500E 2003. 8 hónapban forgalomba helyezésű motorom. Nagyon szeretem, igazi kezesbárány, én tanuló motornak vettem. Soha semmi gondom nem volt vele, mármint egyszersem hagyott az úton. Leginkább haza, Erdélybe jártam vele, mindössze 7000 km-t nyomtunk le. Szezon elején boxer riasztót szereltettem bele, tehát még garis(dőlés-emelés érzékelős). Szintén nemrég cseréltem le az aksit, légszűrőt, fékbetéteket, olajat. A képek önmagukért beszélnek, de gyere el és nézd meg! Lányoknak, nőknek is ajánlom kezdő vasnak!Az ára 670.000 jómagyar forint. Ha valaki nagyobb vasát cserélné el, ráfizetéssel is cserélném, hornet ill kawa er-6n-re.
Sokan kételkedve nznek rá, hogy csak néccázas, meg már kihajtott... csak én tudom milyen jó kis gép, az álmomat váltotta valóra 2007-ben, csak 1 seggel 400km-el kicsit kényelmetlen
Hali!
Nitro N1700VF-ek extra nagy méretben akciós áron 49900 helyett 23500 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható antiallergén bélés,sisakzsák,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető:XL(61-62 cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét lehetséges!
én elvinném (már mióta ), csak valaki adja oda neked a kívánt összeget
vagy nekem is odaadhatja, aztán majd én odaadom neked...szerintem teljesen jó biznisz
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:42000
dr 600 dakar .költségmentes állapotban,papírok nélkül eladó.gumik újak......ár 220000
tel 0630 394 4673
91-től már az E36 -t gyártották
KEZDŐ BEFIZETÉS NÉLKÜL ELVIHETŐ HAVI 26,250 Ft!
Érdeklődni bármikor telefonon: 06 20 450 69 11
GSR 600
Eladó a kis Gs500E 2003. 8 hónapban forgalomba helyezésű motorom. Nagyon szeretem, igazi kezesbárány, én tanuló motornak vettem. Soha semmi gondom nem volt vele, mármint egyszersem hagyott az úton. Leginkább haza, Erdélybe jártam vele, mindössze 7000 km-t nyomtunk le. Szezon elején boxer riasztót szereltettem bele, tehát még garis(dőlés-emelés érzékelős). Szintén nemrég cseréltem le az aksit, légszűrőt, fékbetéteket, olajat. A képek önmagukért beszélnek, de gyere el és nézd meg! Lányoknak, nőknek is ajánlom kezdő vasnak!Az ára 670.000 jómagyar forint. Ha valaki nagyobb vasát cserélné el, ráfizetéssel is cserélném, hornet ill kawa er-6n-re.
üdv.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_elephant_elefant-38855
79
Ha érdekel hívj megegyezünk!
2010-es 380km-el makulátlan 1850000ft
Nitro N1700VF-ek extra nagy méretben akciós áron 49900 helyett 23500 Ft-ért!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható antiallergén bélés,sisakzsák,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető:XL(61-62 cm):2 db
XXL(63-64 cm):3 db
Megtekinteni,kipróbálni Kecskeméten lehet!Postai utánvét lehetséges!
vagy nekem is odaadhatja, aztán majd én odaadom neked...szerintem teljesen jó biznisz
tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek