hali ! olvass vissza 1 másfél hónapot ezen a fórumon és rajtam kívül valaki még hirdetett yzf -hez mindent, próbáld visszakeresni biztosan megtalálod! üdv. lehet hogy 2 hónapot kell visszaolvasni nem tudom pontosan. üdv!
Hello!
1993-as Yamaha YFZ 750 R motorhoz keresek első sárvédőt és fejidomot . Elsősorban utángyártott érdekelne. Ha tudtok segíteni kérlek jelezzetek vissza
Köszönettel: Czupy Kati
Van egy Sony-Ericsson K800i-m eladó. 1 éves tökéletesen működik. A kijelzőjén van esztétikai karc, de szerintem fel lehet polírozni, mivel nem mély.
Vodafone-os.
1GB M2-es memóriakártya, doboz, töltő, headszett, cd,kábel, leírás, minden megvan hozzá.
adatokat itt találtok róla: K800i
Ár:10.000.-Ft
Szerintem az AGV-k nem drágák a bolti árhoz képest www.shox.hu
A többinek nem vágom annyira az árát , de mondj egy márkát,típust,kiadási évet és hozok olcsóbban mint amennyiért a boltból veszed.
De ha ugy jobb akkor engem ugy is érdekelne a csere hogy nincs forgalombahelyezve de a papirok megvannak mert nekem tavaszig ráér mig meglessz a különbözet vizsgám! Csak sajna nincs nagyon mani ráfizetni de szerintem ez igy reális cserealap egy rendszámos 95ös gép ami nem szar a tiétekre!
Hello szal nekem van egy 95ös évjáratu xjr 400asom amiben uj a vezérmülánc feszitö de közbe jött hozzá egy vezlánc is amit adok hozzá továbbá uj a gyertyasor olaj meg a láncszett! És általánosan jó az állapota friss müszaki! 520ba hirdetem de ha forgalomba helyezitek a transalpot akkor ugy szerintem jó lenne ha esetleg érdekel a csere irj!
Köszi a gyors választ.Az adatlapodon megtaláltam a tel.számod. Foglak keresni a jövő héten,vagy utána. Ha nem neked nem gond találkozhatunk személyesen is ,mert én Füredi vagyok. Üdv: Szabi
ELADÓ Honda VFR750! Kedves Mindnyájan! Családi okokból eladó egy 1992-es VFR750 -es. Kitűnő állapotban van, mind esztétikailag, mind motorikusan. kb. 56.000 km van benne. Kérem, hogy csak komoly érdeklődők jelentkezzenek! Érd.: halasz63@freemail.hu ; vagy (20)8244606. Üdv! "az öreg halász"
Sziasztok! Eladó egy 1988-as évjáratú Aprilia AF1 125/50 Segédmotoros jogosítvánnyal is vezethető! De megvannak a szükséges papírjai hogy rendszámos legyen vagyis törzskönyve is van! Csak bemész az okmány irodába 4-5000 forint és rendszámos! De nyugodtan vezethető kismotorként! Műszerlapra rávan ragasztva egy papír ami az AF1 50-esé hogy a Rendőröknek ne szúrjon szemet! Új 3 hetes akumlátor van benne és új NGK gyertya! Wiseco dugattyú és Gilardoni2 henger van rajta! Powerszelepes elöl hátul tárcsafék! Annyi baja van hogy kicsit szervízigényes! Többi infó MSN: skodasuperb@citromail.hu ami az emailcímem is vagy a 06/70-401-66-40 délután 13-14 fele keress ha tetszik!
1993-as Yamaha YFZ 750 R motorhoz keresek első sárvédőt és fejidomot . Elsősorban utángyártott érdekelne. Ha tudtok segíteni kérlek jelezzetek vissza
Köszönettel: Czupy Kati
Email: czupykati@freemail.hu
Vodafone-os.
1GB M2-es memóriakártya, doboz, töltő, headszett, cd,kábel, leírás, minden megvan hozzá.
adatokat itt találtok róla: K800i
Ár:10.000.-Ft
A többinek nem vágom annyira az árát , de mondj egy márkát,típust,kiadási évet és hozok olcsóbban mint amennyiért a boltból veszed.
Shoei XR-1000 design:2008 ár:94.600Ft (bizonyos méretekre sokat kell várni)
AGV Stealth design:2008 ár:75.400Ft (minden méret)
AGV Ti-Tech design:2008 ár:120.000-145.000Ft (minden méret)
AGV Gp-Tech design:2008 ár:143.000Ft (minden méret)
Arai RX-7 design:2007-2008 ár:180.000Ft-ig (minden méretben)
és még sok más, érdeklődj nálam és tudok mindenre mondani árat.
érdeklődni nálam vagy MSN-en (adatlap)
Széles utat.
06 20 521 84 99
és
-Alu, merevítő nélküli 28mm-es kormány, 800mm / 75 mm Fekete, arany, ezüst, kék. grafit, narancs színekben Ár: 7500 ft!
06 20 521 84 99
06 20 521 84 99
Előre is köszi
köszke
jah és cimzett andi
Eladó GS 500E 1993-as évjáratú, kitűnő állapotban, 290.000,- Ft.