oké, érdekelne. csak az van, hogy én szlovákiából vagyok.mennyi lenne igy a postaköltség?vagy ha magyarországon belül küldöd, akkor mennyibe kerülne?amugy ma éjjel megyek budapestre. ha esetleg, netán, méégis arra jarnal, akkor személyesen is el tudnanki intézni..
Elsőbe jelenleg csak slick van (Dunlop Sportmax GP Racer) meg egy D208-as, hátsóba nincs 180/55-ös, csak ezzek a 190/55... E-mail-MSN: david46@vipmail.hu
Helló!Engem érdekelne a Dunlop 120/70 és a 180/55 eladó gumipárosítás!Persze csak ha megvan,de ha nincs vevő lennék 190/55 re is!TL-re kellene!Küldj lécci elérhetőséget!
Hello andi! KÖSZI A VÁLASZT ez nagyon jól hangzik hétfötöl melozok uhogy szerintem még átgondolom mert folyamatba van egy két ügyem és akkor ha mehet a csere és mennék hozzátok akkor majd kereslek a honlapot láttam és valameik számon remélem elérlek!
Köszi a lehetöséget
Eladó egy normál állapotú, 2003'-as Suzuki RM125. Új láncszett, hátsó fékbetét, jó motorhang. NOFEAR cross ruhaszettel. ( mez, nadrág) 500000,-ft. Csere nem érdekel!
szeva én lehet hogy tudok segiteni, behoztak nekem egy mtx hondát 70es hengerrel 50es természetesen a dobfékes elöl. 100at mondtak rá annyiért árulhatom. üdv gábor. elérhetöségeim msn:hsskft@freemail.hu skype:hsskft mobil 06304875663
sziasztik .honda crf 450 r eladó,vagy esetleg még cserében is benne vagyok ha korrekt.a motor 2003 mas.az ára 650000 körül mozog.akit érdekel írjon vagy hívjon.0630 394 4673
Eladó egy laverda gs 125 lesmo tipusú motor bontásra.
A dugattyút kivéve mindene megvan a motornak, alkatrészenként is eladó!
Kérek mindenkit, aki érdeklődik, hogy a crisler@citromail.hu e-mail címre írjon!
Köszönöm.
Üdv
Szia !
Elcserélni csakis szőrt a szőrbe. Azért ilyen alacsony az ára, mert forgalomba kell helyeztetni és ez bele van kalkulálva. Ha én forgalomba helyeztetem, akkor már 630000,- az ára.
Üdv: Andi
cserélném 46os crosscsizma, térdvédő stb
akár rá is fizetek ha kell
Köszi a lehetöséget
üdv gábor
Igen, injektoros a szerkezet.
Eladó egy laverda gs 125 lesmo tipusú motor bontásra.
A dugattyút kivéve mindene megvan a motornak, alkatrészenként is eladó!
Kérek mindenkit, aki érdeklődik, hogy a crisler@citromail.hu e-mail címre írjon!
Köszönöm.
Üdv
üdv
Hali!
Elcserélni csakis szőrt a szőrbe. Azért ilyen alacsony az ára, mert forgalomba kell helyeztetni és ez bele van kalkulálva. Ha én forgalomba helyeztetem, akkor már 630000,- az ára.