Hellosztok! yamaha xt 350 vagy 600 hátso kereket vennék...vagy olyat ami belemegy az xt 350be....NAGYON SÜRGÖS LENNE! tel:06304501855 vagy msn: marek_161@hotmail.com msn en csak hétvégente vaok...
ELADÓ:Kawasaki ZXR750,évjárat:'93-s,műszaki:2010.08-ig.Új gumikkal,új fékbetéttel,új láncszettel,új teló szimeringgel és teló olajjal.Forgalmija 36kw-s,adok hozzá egy bőrruhát és sisakot.Polírozozz nem sérült váz és kerékperem,akrapovic dob,fémfékcső.Ára:550.000ft.Érdeklődni:06-30/631-6
638.CSERE NEM ÉRDEKEL!
helo emberek nincs meg valakinek a motorrevü 2007-es szeptemberi száma ?ha megvan az oktober november azse baj léccike szoljon ha megvan valakinek köszi
Sziasztok, én is eladnám a gépemet,ami egy drz 400s k7.Műszaki 2011-ig,6000km friss szervíz,jó állapotú, csak aszfalton használt.eddigkb.600000ft-ot toltam bele,de simán a hitelátvállalásért odaadnám ami8800chf.Többet emailben.
Eladó a motorom! 2003-as évjárat, 70-es tuning: Olympia hengerszett, 17,5-es Dell'Orto karbi 90-es főfúvókával, Malossi 6 ablakos membránház Malossi karbon lapokkal, új, gyárinál jobb hajtókar(az alapblokk amúgy ugyanaz mint a Derbi Senda R-ben) Adom a gyári alkatrészeket is, amelyik megvan: 14-es gyári karbi, gyári membránház+lap, 14-es első fogaskerék. A henger nemrég lett fúrva és dugózva, azóta 2000km-t ment(használattól függően 15-20e km-ig gond nélkül el fog menni) A motorban összesen 18ezer km van, eddig a tuningolás mellett csak szimeringeket kellett benne cserélni meg láncszettet, egyébként semmi egyéb baja nem volt. A fogyasztás az 3-5l, attól függ mennyire húzod. Végsebesség 90km/h, jól gyorsul, nyomatékos. Adatlapomon vannak képek, de azokon még nincs rajta a Fox matricaszett és még rajta van a Hebo pufó(azt azóta már eladtam:) ) A mocit egyébként kezdőknek, újrakezdőknek ajánlanám, én már kinőttem, ezért adom el!Kipróbálni kötelező! érdeklődni du.4-től este9-ig telefonon: 20/333-22-56 ár:295.000Ft
szia! közben láttam a hirdetésed máshol, és abból kiderült h te az 1. tulajdonosa vagy a motornak,
ami azt jelenti, hogy ez (számomra sajnos) nem a barátom volt motorja. azt hittük, mert ugyanúgy hiányzott róla az egyik oldalon az a kis műanyag gombocska.. én csak ebben az esetben gondolkoztam volna el a cserén... így még korai sportmotorra váltanom
amúgy szép motor jó áron!
üdv!
Szia!
Sajna nem tudod a nevedre venni, sőt, el sem lehet adni a motort, addig, míg nincs törzskönyve.
Be kell jelenteni az okmányirodába, asszem megjelentetik a közlönyben, és elkezdik köröztetni, az egész kb. 2-3 hónap sajna .
Ezek után a tulajnak elküldik az új törzskönyvet, és eladható a motor.
Hacsak nem valami hatalmas vétel, és sürgős is a dolog, akkor javaslom, nézz ki egy másik motort, mert eltarthat egy ideig
http://www.kepesmotor.hu/giler...
638.CSERE NEM ÉRDEKEL!
email: bozopatrik@freemail.hu
Dainese 54-es komplett kétrészes bőrruha
Kabát: Dainese Trax
Nadrág: Dainese P103
Kesztyű: Dainese Speed
Csizma: Dainese T.C.I
+ Shark RSR bukó ugyanitt
Egy jó ajánlat és a tiéd!
Elado egy KAWASAKI KDX 125ös Enduro! 1995ös évjárat!kérésre küldök képet!
gyári yamaha wr lámpamaszk eladó ( de rárakható bármilyen motorra)
ára 8990 ft
érd 06 202066067
akár postá is.
Pedig valószínű hogy ez az hiányzik a gombocska és második tulaja vagyok:)
Ha érdekel a dolog hívj fel és ebben az esetben leinformálom neked a motort
06-20-3919664
ami azt jelenti, hogy ez (számomra sajnos) nem a barátom volt motorja. azt hittük, mert ugyanúgy hiányzott róla az egyik oldalon az a kis műanyag gombocska.. én csak ebben az esetben gondolkoztam volna el a cserén... így még korai sportmotorra váltanom
amúgy szép motor jó áron!
üdv!
akkor keresek tovább....
Sajna nem tudod a nevedre venni, sőt, el sem lehet adni a motort, addig, míg nincs törzskönyve.
Be kell jelenteni az okmányirodába, asszem megjelentetik a közlönyben, és elkezdik köröztetni, az egész kb. 2-3 hónap sajna .
Ezek után a tulajnak elküldik az új törzskönyvet, és eladható a motor.
Hacsak nem valami hatalmas vétel, és sürgős is a dolog, akkor javaslom, nézz ki egy másik motort, mert eltarthat egy ideig
de azt nem az elözö tulajnak kell kérnie?