Mivel az apróhirdetés rovatban elbénáztam, ezért itt keresnék max. 200.000-Ft.-ig, ELFOGADHATÓ ÁLLAPOTÚ, NEM SZÉTGÁNYOLT endúrót, vagy Supermotót! CSAK RENDSZÁMOST!
Üdv.Univerzális Givi e38 doboz+tartó 20eFt kulcsos levehető(tartóbol kétfajta méretü van)használt karcos de nem törött/repedt. Bp XI.kerben megtekinthetö vagy tzr250rc@citromail.hu
Üdv Mindenkinek. Eladnám a két Hebco Journey típusu 42l /db oldal dobozomat. Teljesen jó állapotban vannak 2 db gyári kulcsal. A legnagyobb terhelhetőségi és sebességi indexel rendelkeznek.Tuti vízállosággal Új áruk 120,000-volt. Most 60,000 Ft az áruk.Ha valkit érdekel írjon. Üdv : Szabi
Sziasztok! Keresek oldalsó dobozokat (régebbi fajta )szögletes formát!
Ha valakinek van a padláson akkor ne habozzon! Kb. 20.000 magyar forintig tudok elmenni az árban.
Adataim között található elérhetőségeim valamelyikén mindenki elér.
Széles utat!
O02]szevasztok, segitség kéne elvinnék a motoromat, de beszámitásos cserével el kéne passzolnom egy gilera mx1et, vagy egy öreg gpz 750et sürgösen.ha valaki tudna rá megoldást irjon vagy hivjon az ár 150ezer forint .06206420248, msn:hsskft@freemail.hu, elöre is köszi a segitséget
Hallod Te ha az ő helyében lennél már fejbelőtted volna magadat. Nem értem mért mondasz véleményt addig még nem ismered a helyzetét. Te sem vagy semmivel okosabb.
Sziasztok!
Mivel az apróhirdetés rovatban elbénáztam, ezért itt keresnék max. 200.000-Ft.-ig, ELFOGADHATÓ ÁLLAPOTÚ, NEM SZÉTGÁNYOLT endúrót, vagy Supermotót! CSAK RENDSZÁMOST!
Köszi!