Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá, én azt olvastam valahol, hogy ha a 125ccm-es motort használtan veszed meg,és úgy hogy 50ccm-es akkor a yard semmit se tud csinálni.De így írni kell adásvételit, hogy te tudd bizonyítani, hogy 50-es ként vetted.
Lapar te nem taxizol itt ny1en?
Akkor azt keresné, hogy honnan loptad, és mikor.
Szerintetek mi lenne,ha simán kiköszörülném a motor és alvázszámot?
akkor hiába kereshetné a yard hogy hány köbcentis...
Hell. Akkor A1-es papirokkal vezetheted. Vagyis 125ös papirikkal.
Ha 11kw van a forgalmimba akkor milyen jogsival vezethetem a mocit?
Ja meg most már ON, ez mégiscak mocis fórum...
Az ujjamból kicsípett egy darabot az ajtó éle, ami mellesleg leszedte a 3600HUF-os ProMax fékkarom végét, azóta se találok ilyet sehol...meg egy tonna zúzódás. Ennél nagyob baja ne legyen senkinek.
A második kép lexikonba illene a "8-as van a kerékben" meghatározásánál.
nem lett semmi bajod?
24000km-es tapasztalatom volt városban biciklivel, mikor 32-vel elkaptam egy félig kinyitott ajtó élét szemből. Felurottam az ütkötzésnél, hogy ne vágjon szét az ajtó, és magaslati levegőn kiszúrtam az "X"et a földön, hogy oda fogok becsapódni, de mielött földetértem volna, telibegázolt 60ról fékezve egy ford tranzit. Totál védhetetlen volt, a kocsi elakadásjelzővel állt egy gyorsítósávban, így nem kerülhettem nagy ívben. Mikor nyílt az ajtó, csak a fékre tudtam rányulni, és bazzeg...emiatt elvágtam az ujjam.
Tanulság: azért jól jön a tapasztalat amikor esni kell.
csak nem olyan gyökér hogy összeakarja törni a kocsiját
Szayerg..!ebben van valami! nekem már 2 éve van kismotor jogsim és most szereztem meg a B-t is..és persze évtizedek óta motorozok ..tegnap főúton mentem (kb 40-el) és majdnem rámtolatott egy kocsi az út széléről ..én meg persze észleltem és visszapakoltam 3.ba aztán ami kifér ..de sztem nem látott hogy jövök, vagy nem is akart meglátni
"Nincs az a rutin, meg x éves jogsi, ami megvéd 1-2 extrémf...fej autós közúti viselkedésétől, meg figyelmetlen vezetőktől..."
motor.hu/motor_popup_fmotor.jsp?id=33808 hát ha érdekel....
Szeki írtam neked mailt. A mito ügyében.
Baszhatta volna a haverod ha ráárántják a kormány
a korhatár A jogsira 21 év vagy ha már kétéve van jogsid (A1,Akorl.,B)
De akkor is ha már van 2 éves A1-em?
Szeki: 21év a határ!!
van benne valami! osztálytársamnak volt egy nsr hondája és egyszer megfogták a faterját vele..a rendőr ránézett az alvázszámra..HI-val kezdődött és agyből azt tanácsolta hogy adják el mert baj lesz belőle ..azóta csiinálja a gyerek a nagymotor jogsit meg van egy másik nsr-je
Az egyetlen reális esély alatt azt értettem, hogy a rendőr nem akarja észrevenni, mert jó napja van.
Az egyetlen rális esélyed sem reális esély, ugyanis motorkerékpár segédmotorkerékpárrá alakítása hatóságilag tilos. (Egyszer megnéztem valakinek a kff.hu-n, aki simson blokkos danuviát akart előállítani, de már nem tudom, hol volt.)
nézdegéljetek ebben a forumban is Érdekes cím alatt sokan beszélnek......:
http://elobenavarosbol.freeblog.hu/
Sokan... (41)
Na az azért szemétség lehetett. Bár azért az autósok között is vannak jó fejek. Nem mind ilyen állat. De azért látszik hogy nekünk jobban kéne vigyázni, mert hát mi mégiscsak el birunk esni a motorral, nem?
Magyarán Koncentrét ezerrel ha motorozunk !
Két hawerom is ment kint a főuton, az egyiknek egy Honda Cbr 600RR van a másiknak meg egy Yamaha R6, mennek előzi a Cbr es a kocsit erre letolják az útról, ha oldalt nincs buszmegálló akkor beletolja az árokba, utána meg mennek az R6 előz egy ukrán Dewoost oszt ráhuzza, azt meg odament utána rákönyökölt a sofőrnél az ablakra, oszt izomból leverte a tükröt....Igy kell csinállni sok b*zi k*cs*g kocsisok....