vagy ami még megoldás hogy ne irj az adásvételire hoyg mekkora, mert akkor legalább a hamisitást nem varják rád, csak az engedély nélküli motorozást, és a biztositás nélküli motorozást.
(én is ezt kaptam a 610es husky-ra mikor befejezödött a pályafutásom)
akkor cumi van,
de ha esetleg kiváltod rá a rendszámot akkor müszaki is kell, mert a soorban ha mögötted jön egyből kiszed ha nem látja a megfelelő szinü matricát a rendszámon.
én a helyedben imádkoznék hogy ne kapjak ki olyan rendőrt aki lekéri a motor adatait, vagy ha arra kerül a sor, akkor rá kell térni hogy nem e lehetne máshogy elintézni.
bocsi hogy beleugatok,ha rendszámos inkább hagyd fent a rendszámot(ugy nemvagy feltünö annyira kutya nemállit meg-ha nemcsinálsz galibát)szerintem inkább 1 jogsinélküli vezetésért mint hamisitás,elkobzás...stb
igen ugyanaz, mert hiába adták, le a nyilvántartásból nem törlödött, a motor, csak az van mellete hogy forgalomból kivonva, ami még talán még sulyosabb cucc.
de nézd meg az R1 topikban, hogy POHI ot van e mert ő motororendőr, és pontosabb infót tud adni.
de ha már van rendszáma akkor kijön hogy kinek a nevén van stb, van e biztositása, stb.
na meg ha vszel eg yrendszámos motort, akko ugye azt át kell iratdnod, stb. az plusz pénz.
ha már egyzser nyilvántartásba helyezték akkor nagyon nagy gáz van, mert egy hietlen rendőrnek az az első hogy leolvasa az alváz és motorszámot a motorról és lekérdezi a nyilvántartásból, és ha kiderül hogy van rendszáma, csak te önkényesen levetted, akkor okirathamisitásért és engedély nélküli vezetésért is megbüntetnek.
álltalában(tapasztalat) az az első a rendöröknek hogy ha igazoltat és nem hisz neked, akkor lekéri az adatokat a nyilvántartásból, és ugye a külföldről behozott de még nem lerendszámozott motorok nincsenek nyilvántartásban, azaz olyan mintha 50 es lenne.
az 50 es papir azt jelenti hogy az adásvételi a motor tipusánál, oda van irva hogy 50 , és kész.
normálisabb embernél, akinek van kapcsolata, annak van 50es vámpapirja.
nekem is olyan volt a 125-ös dt, hogy a svájci vámpapiron 50 esként szerepelt a dt.
A blokkba nincs írva köbcenti ott nem kell semmit eltuntetni