Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háát..az én mocimnak megvannak a vámpapírjai is (bár ezt nem hangoztatom )..ami annyit tesz hogy vissza lehetne kerestetni azt hogy hova hozták be Mo-on és azt is hogy 125-ös ..de pár év múlva valami változás lesz úgyis ezzel kapcsolatba..valószínleg rendszámosak lesznek addigra..akkor meg már csak az a lényeg hogy ki rakta forgalomba /de ilyennel sztem nem foglalkozik a rendőrség sem..ahhoz nagyon el kéne hogy kapjanak valamivel/
sztem inkább keresgélj még..mert ha veszel egyet 200-ért lehet hogy tényleg szar vagy csak meg van szorulva az illető, de ha vennél egyet 400-ért és az is szar akkor meg szoptál..az meg senkinek sem jó csak az eladónak nah mind1..93-as mito egyébként nem sok sztem 200-ért mert most nincs áruk a motoroknak legalábbis egyre kevesebbet érnek a 2üteműek ..pl. néztem olasz oldalakat és ott egy 93-as mitot már nem lehet eladni 120-nál drágábban..35ft-ért is volt és még az se volt szar ...
hy..! ha nincs jogsid akkor sztem ne vegyél cbr-t mert arról senki sem hiszi el hogy 50-es, de rs-ből van 50 -es is szal veszel egy 125-öst + két 50-es matricát és meg van oldva ..meg azok jó kis gépek ám..
Wrc
Hát nekem cagiva mito kellene mert az tetszik igazán.
De azért kössz ,hogy elküldted a képet.

MÁS:
Valaki tudja a jogi hátterét annak ,hogy ha én pl megveszek egy 125/50 gépet 50 adásvételivel tehát tulaj leszek, utána pedig pár év mulva el akarom adni és őt elkapják a rendőrök és elkezdenek nyomozni akkor engem megbüntetnek vagy az előző tulajt akitől én vettem a motort.

Vagy azt büntetik meg a rendőrök aki behozta az országba?

Fontos lenne hogy valaki megmondja mert hétvégén akarok venni egy fasza rs 125-t csak azt nemtudom hogy engem terhele e a felelősség büntetés.
Cagivaprima
sikerül megnyitni a képet?
nem biztos hogy jól töltötte fel sőt az is lehet hogy az E-mailt nem tudta elküldeni a gép
Ha valameik nem stimmel írj
CsŐ!

Küld el a képét a motornak a címemre aprilia50@freemail.hu

HI!
Szerintem 200ért csak rossz állapotút lehet kapni csak azért adja valaki olcsón mert valami baj lehet vele inkánbb vegyél egy kicsit többért egy jó állapotút az jobban megéri mert lehet többet kell rá költeni.
Amúgy nekem van egy eladó Cagivám ha érdekel
HI!

Nem tudom ,hogy mit csináljak cagiva mitot akarok venni de nincs csak b kategóriásom.

Mekkora ez a motor nagyságra, hogy megy és egy jó állapotú 93 -as megér 200 ezret.?
Köszi a segítséget!!!! Vannak helyek ahol hozzá sem szólnak az emberhez, ez nekem sokat számít! Amúgy szoktam motorozgatni, csak hát ez a jogsi most csak (fél-)legálissá teszi a dolgokat
áát nem tudom..kicsit bátorság rögtön egy 125össel belevágni az életbe,de te érzed.Tulajdonnképpen egyik motor sem lenne jó 50esnek,a legkisebb testű speed motor a gamma125.de azok meg régiek nagyon.
Amit mindenképpen el kell követni a gépen:Adásvételi 50esként,mert akkor nem téged terhel a felelősség...minden jellegű 125ccm felirat eltávolítása.Lehetőleg ne flexxel!!!mert láccik rajta rögtön...és pl egy kis fbs+ezüst festék keverékével vakoltam be.az adattáblát az elejéről vedd el.a hátsó láttartókat azon szerint.hátulra minél keskenyebb gumit rakjál(ne 130ast!!),a km óra is sokáig skálázott,az is baj....és a hangja legyen visszafogott,ne üvöltsön 110decibellel!A biztosításr meg 3800ft egy évre és a legolcsobb az alianznál.
Látom te is a speed mellett döntesz
Én tudnék neked egy fasza 125/50-est ajánlani, mondjuk az enyém Katt a nevemre, demegtalálod a hasznaltauto.hu-n is
Amúgy sztetek mit vegyek? Honda CBR, Yamaha TZR vagy RS Aprilia? mi a jobb? úgy igazából annyi bajom lenne h 180 cm + úgy 70 kg vagyok, tehát nem jó minden méret
adásvételi + biztosítás (kb 2-3 ezer egy évre) + nem túl nagy motor + higgadt,józan ész ...akkor nem lesz gond
Sziasztok! Új vagyok, most fogom nem sokára letenni a jogsit SMKP-ra. De azért nem szeretnék vmi kis 50-est kergetni! Tehát, hogyan is van ez a 125/50? Odáig megy h 50-es adásviteli, de ezután? Előre is kössz!
Hali
Nekem ma jött meg a levél a zsaruktól 12 hónap eltiltás a vezetéstől de fellebbezek
Nah azért ezt nem hinném....A rendőrök sem hülyék
Rohadt nagy mázli.
Ezt már régóta feszegett téma,h valami alapján berendszabályozzák őket,de még sztem jó ideig várat magára.Van már rá sok külföldi példa,az alapelgondolás nem rossz,de ne aggódj jó pár év mire lesz belőle valami.Addigra te is már remélem sokkal nagyobb gépen feszítessz majd!
Hi
ha elkapnak 125/50 miatt nem kapsz érte semmit.
Tesvéremnek (norbimotard) most küldték a levelet hogy megszűntették az eljárást ellene
Remélem nekem is ilyet küldenek
Ha normálisan mész meg minden van a motoron(bisztosítás,index,lámpa,visszapill) akkor nem csesztet.
Mivel az enyém cross alapból nincs index, visszapil, lámpa. Meg látszik is rajta hogy nagyob egy kicsit mint az ötvenes . Tehát marad a menekülés. De egy crossal lényegesen könnyebb menekülni pláne földúton
Hi!

Ki mit hallott arról hogy majd nemsokára az 50cc motorokra is kell rendszám?

HI!
Hi!

Mennyire büntet a rendőr ha elkap 125/50-el és hogy veszi észre?

Ha normálisan mész akkor is elkap megy szopat?

HI!
de azért jelentősen nő a meglógási esélyed ha mondjuk egy 250es crossal vagy...
engem edig még nemtudtak megcsípni...
na ezt msot lekopogtam
Szerintem is..sok a szájhős.Én is jártam már így,óhh majd én is lelécelek...Csak nem mindig jön össze.
Legutóbb is egy példa,nem is történt régen.Jöttünk haza 3man motorral és a legelső elkezdett előzni a sorompónál,persze a sinen is ..Nah ezt már az én gyomrom sem vette be,persze bolond lyukból bolond szél fúj a második srác is ment utánna.Pechükre jött szembe egy Sheriff és rögtön keresztbeállt az úton a villogójával .Én is xartam mi lesz,a két srác 3kocsival már előrébb volt.Szal engem vagy megállítanak vagy nem.Én a lécelés melett voksoltam.Csak az a baj,h szalagkorlát volt mindkét oldalt...A szerencse épp egy résnyin múlott h befért a motorom és az uttal párhuzamos parkolón átsunnyogtam .Nem vettek észre a rendőrök,el voltak foglalva a két jómadárral.Egy 5össel lettek szegényebbek.Nah most ebből arra akartam következtetni,hiába van az embernek jó motorja,akkor is ha nincs az a kis rés a szalagkorláton baxhatom engem is megállít a rendőr.Szerencse is kell sokszor...
sikeresen feltöltöttem az infómat ..nem mintha valakit érdekelne csak gondoltam bejelentem mert már nagyon megy a baszogatás egymás közt..mindneki motoros csak lehet hogy másképp..
Madmtx..lehet hogy egy robogó is elmegy a crosspályán csak aztán mi marad belőle?! ..
A legjobb robogó a Babetta..arról biztosan elhiszik hogy 50ccm-is ..
...egyszer haverommal mentünk a városban és betévedtünk egy kis utcába ahol kicsit szarabb volt az út( én még akkor simsonnal ő meg peugeot kávédarálóval )..az egyik bukkanó után elhagyta a légszűrőjének a műanyagját ami a karbiba ment..vagy nemistom hogy mi hol van rajtuk ...