egyébként meg...a szabályok azért vannak ,hogy meg tudd őket szegni... ...a rendőrök meg azért , hogy lehuzzanak pénzel...erre pedig a megoldás a félfülű nyuszi demonstrálása a bal kézzel, eközben pedík a jobbkézzel erőteljes gyorsulás előidézése a gázkar segítségével...szerintem
" motorral igen is szabájtalankodni kell. aztán vagy megúszod vagy nem "
(egyébként szabálytalankodni szoktak, a másikat nem. nem szivatás, csak mondom. )
De ez kicsit sarkos, nem? Szabálytalankodni "kell"??? Most újat hallottam.
érdekessen láttok egy-két dolgot, ezt tiszteletben tartom, még ha nem is értek vele eggyet.
nem tartom magam szentnek, nem tartok be én sem minden közlekedési szabályt, de éppen ezért vannak rendben a papirjaim és a kötelezötartozékok, hogy ha szabályt szegek akkor legalább csak azért büntessenek meg.
eggyet ne felejtsetek el, az élet nagy tanito mester és jobb mások hibájábol tanulni, mint a sajátokébol
Igaza van Madmtx-nek. Szerintem sem csak úgy a poén kedvéért vesz senki 125/50est. És itt még a törvény pártoljátok, mikor ti sem tartjátok be feltételezem(mindig van nálatok izzókészlet, elsősegély csomag). Midegy, egymást ne baszogassátok.
aki be akarja tartani a szabájokat minek vesz motort? ez olyan mint a koffeinmentes kávé vagy a light chips! fujj egyébként az én mocim crossosítva van szóval ha még lenne is rá jogsim akkor se lehetne vele közúton menni. a motorral igen is szabájtalankodni kell. aztán vagy megúszod vagy nem .
nem tudom mért kell egyből leosztani mindnekit?!..nem azért van nekem sem 125/50-esem mert szeretem megsérteni a törvényt hanem mert nehéz normális használt motort venni és az tuti volt számomra..
Nyáron azért megyek dolgozni hogy meglehessen majd a 25kw -ra a jogsim de forgalomba helyezni egy kismotort sem kis pénz ..Én nem tartom magam törvénysértőnek mert ez egy köztes kategória úgy mint ahogyan vannak 60-70-80 ccm-s motorok is..és itt bizony hiányos a törvény vagy az erre szóló szabályzat..ezért vannak most razziák hogy keményítsenek de én úgy gonodolom ha valaki ésszel vezet akkor nem kötnek bele..bár ez saját vélemény..
Éppen ezért én is néha lépem át csak a seb.korlátot vagy pl. igyekxem beszerezni még az egészségügyi csomagot is ...
"arany közép ut"....ez általánosságba mondom....magára a motorozásra függetlenűl a köbcentire...
amugy az 50 köbcenti körüli dolgokat amugyse értettem soha...nem tudom hogy a környező országogkal elletétbe miért kell josi hozzájuk......de mindegy.,......
Most minden vita elkerülése végett ne mondd már,hogy te mint minden törvényt tisztelő állampolgár hősiesen sorba fogsz állni 40fokban égető napsütésben pl a lámpánál a hungária körúton fu-n 4kor vagy a határnál......Vagy az összes sebesség korlátozó táblát betartod..És lakott területen kívül 90el mész...Ezek a srácok is csak motorozni akarnak mint én és te is,csak ők még nem jöttek rá,hogy reszkírozni,állandó félelmben élni rossz.Majd rájönnek saját vagy a másik hibájából.
azért, mert az ilyen nagyon okos srácok miatt hoznak ilyen intézkedéseket.
gondolom azt el sem tudjátok képzelni, hogy mindenetek rendben legyen A-Z .ig.
akkor nyugodtan meglehetne állni.
a rendör is ember, és a munkáját végzi. fel lehet dühiteni, csak nem érdemes, ugyis Ti huzzátok a rövidebbet elöbb- utobb
be kell tartani a szabályokat. ha meg nem tudod akkor ugyan ilyen nagy pofával kell állni a szankciokat is
Szerintem meg itt a szájhősökből van sok. Szuperbájkon spanolódott, zölfülűek. Majd megnyugszotok. Ha megélitek...
sajnos ez nem ütközik semmilyen szabállyal, igy hát irok
szerintem meg csak az ismeretlenség homályába burkolozva irogatsz ilyen bátran!
esetleg kitölteni az adatlapodat, az már lehet, hogy meghaladja a szellemi képességeidet
Éljek!!! Hurrá(m)!!!
sok okostojás
elég gyík ez a fórum.
tele van szabályosan motorozó nyelvtanzsenikkel
És elmondtam, amit akartál! Ügyes vagyok?
igen a rendörnek, meg büntetni kell
amugy a szabály az ly-nal irják
" motorral igen is szabájtalankodni kell. aztán vagy megúszod vagy nem "
(egyébként szabálytalankodni szoktak, a másikat nem. nem szivatás, csak mondom. )
De ez kicsit sarkos, nem? Szabálytalankodni "kell"??? Most újat hallottam.
nem tartom magam szentnek, nem tartok be én sem minden közlekedési szabályt, de éppen ezért vannak rendben a papirjaim és a kötelezötartozékok, hogy ha szabályt szegek akkor legalább csak azért büntessenek meg.
eggyet ne felejtsetek el, az élet nagy tanito mester és jobb mások hibájábol tanulni, mint a sajátokébol
Nyáron azért megyek dolgozni hogy meglehessen majd a 25kw -ra a jogsim de forgalomba helyezni egy kismotort sem kis pénz ..Én nem tartom magam törvénysértőnek mert ez egy köztes kategória úgy mint ahogyan vannak 60-70-80 ccm-s motorok is..és itt bizony hiányos a törvény vagy az erre szóló szabályzat..ezért vannak most razziák hogy keményítsenek de én úgy gonodolom ha valaki ésszel vezet akkor nem kötnek bele..bár ez saját vélemény..
Éppen ezért én is néha lépem át csak a seb.korlátot vagy pl. igyekxem beszerezni még az egészségügyi csomagot is ...
amugy az 50 köbcenti körüli dolgokat amugyse értettem soha...nem tudom hogy a környező országogkal elletétbe miért kell josi hozzájuk......de mindegy.,......
szerintem az arany közép ut a tuti......kicsit elengedni a hajd de bizonyos kereteken belül.....
ehez mit szoltok??
egy öszinte kérdés......akkor minek a motor????most komolyan....
csak kérdesztem mindenki maga válaszoljon.....
gondolom azt el sem tudjátok képzelni, hogy mindenetek rendben legyen A-Z .ig.
akkor nyugodtan meglehetne állni.
a rendör is ember, és a munkáját végzi. fel lehet dühiteni, csak nem érdemes, ugyis Ti huzzátok a rövidebbet elöbb- utobb
be kell tartani a szabályokat. ha meg nem tudod akkor ugyan ilyen nagy pofával kell állni a szankciokat is