Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam ilyet itt egerszegen....de van egy bnw tipusbol is ilyen itt.
Nem kéne........

Ma szereztem neki egy wifi sticket,telepítő lemezzel,2500 Huf-ért

Pálinkás szép estét Nagy Badacsonyi Fő Vezér
Bedönti mi?! Az árokba!
Kellemes,békés,boldog ünnepeket kívánok.(és mihamarabbi tavaszt)
Jóestét..Csibének könnyű mert oldalszélben is tud repülni.
És mi van oldalszélben?
Neked is békés boldog ünnepet!
Nem is.
Én igen.
Itt árulnak is egyet, kár hogy egy seggel csak egy motoron lehet ülni:

Honda Gyro Canopy 50
Kellemes Ünnepeket kívánok karácsonyra!
Most nézem, szaporodunk.
Sziasztok!

Nézd Pogi micsoda téli robogót találtam: Honda Gyro Canopy
Mi vab B+! ? Ennyit talán nem kellene inni!? Mert megint nem marad!
Az is fáj, de ha adnak hozzá egy antennát is annyiért, akkor nem egy nagy érvágás. Illetve az, de akkor már beletörődik a dolgozó!
Ó Te suttyó! Én most ünneplem a 21.-ik születésnapomat (az "n"-edik hatványon) mégsem ríjok B+!
De nem lehet B+! És éppen ez a baj, mert azt a qrva pirinyó csatlakozót amilyen a ZTE-stick oldalán van kihagyták, pedig lehet még 200 forintba is kerülne gépenként, rohadjon meg!
Egyébként meg pálinkás szép estét tebelétek is!
Kösz Tesó!
Ha járok,akkor !
Hát igen....szét széledt a nép. Csak mi vén faszok maradtunk itt.....pici motorokkal
2 éve nagy volt itt az élet.....
Neked is Tesó! Boldogat és balesetmenteset! Ha erre jársz gyere be,szeretettel fogadunk
Kevesen járnak ide? Sajnálatos:( Régebben, Ducati tulajdonosként egy nagyon összetartó és nagyszámú klub tagja voltam. Remélem itt is így lesz és csak átmeneti állapot ez a jelenlegi
Mivel egy darabig nem leszek internetközelben kívánok minden kedves fórumtársamnak békés karácsonyi ünnepeket és olcsó benzinben-sok balesetmentes kilométerben gazdag boldog új évet!

Szia! Üdvözlünk köreinkben! Bár már úgy néz ki hogy minden nagy gép tulajdonos "kihalt" ebből a topikbol (kivétel a mi Nagy öregünk Elektró Bácsi.)
De szivesen látunk itt
Sziasztok!

Remélem nemsoká bővíthetem a zegi motorosok körét és a fórumozók számát, hiszen ha minden jól megy akkor januárban tulaja leszek egy sárga-fekete GS 500 F verziónak.
Egy év nélkülözés után és talán egy kis teljesítmény vesztéssel (1000-es Ducati volt előtte), de a reménnyel, hogy újra két keréken gördülhetek remélem befogadást nyerek a körbe:)

Üdv és Kellemes Ünnepeket Zalaegerszegről

Nehogy azt mondjátok ,hogy most mindenki havat lapátol?