Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van protektoros ruhám.....egy részes AKITO,de azt vegyem fel a robogóra? Faszán néznék ki..
A múltkor papír galacsinból gyúrtam füldugót. Szegény ember vízzel főz.
Szia Pogi!

Tudom hogy könnyen beszélek de amióta a cordura ruhában motorozok nem fázik egy kiálló testrészem sem. Legalább nadrágot próbálj szerezni, természetesen legyen benne protektor is ami a térdet megvédi a hideg hatástól is. A rokonságban beszélték hogy a bálás boltban nem rég komplett ruhát árultak occsó pízért. Próbálj körül nézni legalább. Régen 3-4 rétegű nadrágban és ugyanennyi pulóverben ültem motorra, sokszor megértem megmozdulni is.
Elég hideg van reggel,bár a bőr nadrágon keresztül is érzi a térdem Ilyenkor este rendesen fáj.... nem lesz ennek jó vége
"csak abból veszem észre hogy rezeg rajta a tükör "
Hideg van reggel ugye?
Bőrödet eladtad?
Itt vagyok Véder nagyúr
Nem kell mert így sem hallom hogy működik a robogóm....csak abból veszem észre hogy rezeg rajta a tükör
Pogiiiíííí! Hol vagy B+? Neked nem kell füldugó?
Lehet füldugót kapni, használd mert megsüketülsz mint a tüzérló!
Én is használtam kb. 12 évig, míg hegesztéssel foglalkoztam.
Ugye hogy ugye? Ezt kell hallgatni úgy 4-5 órán keresztül, odahaza meg háborog a család hogy miért ordítozok. Pedig már jó néhányszor elmagyaráztam nekik hogy ez az utóhatás.
Köszönöm! Meghallgattam , fertelmetes. A laptop kimenete rádugva a toronyra és 2x 30 W!
Jó reggelt!

Kaptál tőlem egy mail-t, hallgasd csak meg, de a hangerővel vigyázz!
Nem tudom mennyire vannak lehangszigetelve, de eltudom képzelni amikor az 1600 lú a dízelmotorban elkezd toporogni, akkor van némi zaj!?
A diízelek jobban tetszettek anno, hallottam hogy húz a motor. A villanyban meg azt szeretem most már, ha áll akkor csöndes, mert némelyik menet közben..
A Villanygép az engem érdekel.
De felvitte az Isten a dolgodat?!
Ám csak villanygéppel járok, nem szeretem a gázolaj szagot már.
Azért kell megbeszélni mert a fordulótól is függ van-e idő a nézegetésre.
Nem egy fél napra gondoltam, csak annyi időre amíg a gép áll és a motorját meglessük. Álló helyzetben .
Munka idejére gondoltam.
mivan bazmeg.....elvonón vagy? olyat nem...ismétlem iszunk,főleg télvíz idején
max alkohol mentesre.
Megbeszéljük, privátban.
Én hozzá járulok.....sőt még vezetheti is
Addig a Csibét el csalom sörözni
Majd egyszer jövő nyáron szólhatnál, és megnéznénk a kis unokámmal egy mozdonyt belülről. Ha lehetséges.
Most hogy mondod.