Tudom hogy könnyen beszélek de amióta a cordura ruhában motorozok nem fázik egy kiálló testrészem sem. Legalább nadrágot próbálj szerezni, természetesen legyen benne protektor is ami a térdet megvédi a hideg hatástól is. A rokonságban beszélték hogy a bálás boltban nem rég komplett ruhát árultak occsó pízért. Próbálj körül nézni legalább. Régen 3-4 rétegű nadrágban és ugyanennyi pulóverben ültem motorra, sokszor megértem megmozdulni is.
Ugye hogy ugye? Ezt kell hallgatni úgy 4-5 órán keresztül, odahaza meg háborog a család hogy miért ordítozok. Pedig már jó néhányszor elmagyaráztam nekik hogy ez az utóhatás.
A diízelek jobban tetszettek anno, hallottam hogy húz a motor. A villanyban meg azt szeretem most már, ha áll akkor csöndes, mert némelyik menet közben..
Tudom hogy könnyen beszélek de amióta a cordura ruhában motorozok nem fázik egy kiálló testrészem sem. Legalább nadrágot próbálj szerezni, természetesen legyen benne protektor is ami a térdet megvédi a hideg hatástól is. A rokonságban beszélték hogy a bálás boltban nem rég komplett ruhát árultak occsó pízért. Próbálj körül nézni legalább. Régen 3-4 rétegű nadrágban és ugyanennyi pulóverben ültem motorra, sokszor megértem megmozdulni is.
Hideg van reggel ugye?
Bőrödet eladtad?
Nem kell mert így sem hallom hogy működik a robogóm....csak abból veszem észre hogy rezeg rajta a tükör
Én is használtam kb. 12 évig, míg hegesztéssel foglalkoztam.
Kaptál tőlem egy mail-t, hallgasd csak meg, de a hangerővel vigyázz!
Addig a Csibét el csalom sörözni