Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt így gondolom én is
Mi a helyzet feléd? Ott is hűvösek az esték?
"Tudod,amióta nem engedi az asszony inni romlik az állapota"
Rossz a kenése nyakolaj nélkül és nem elég hogy zörög, még nyikorog is hozzá?
Ne mondj ilyet! Nem is iszik a kopasz nyakú! Úgy önti magába! meg egyébként is volt nekem egy kollégám, aki azt mondta: Félig berúgni kidobott pénz! Már több mint 15 éve halott.
Lehet az aszisztens nő tetszik neki Oda megy és mutogatja a szunyog testét....
De az is lehet hogy ez már az elvonás tünete.....Tudod,amióta nem engedi az asszony inni romlik az állapota
Szeszketrec....mit csináldogálodtál a dokinál? Talán beteg vagy vala?
Megint a nemigondozóban voltál? Nem tudom mit vannak rajtad meglepődve , hiszen már ismernek, mint a rossz pénzt. Büszkék is vagyunk rád a Pogival!
Jó napot kívánok!
Esik megint az eső, épp időben értem haza. Most jöttem a dokitól, hát ott osztották nekem az észt a hideg időben történő motorozásról. Életében egyik nő sem ült talán motoron de az életkorom láttán azt mondta az asszisztens néni, hogy jó lenne már abbahagyni a motorozást. Komolyan mondom kis híján elröhögtem magam. Mondom neki, ezért van a megfelelő ruházat és ezután meglátta hogy csak pólóban vagyok a kabát alatt. Na ettől kész lett.
Jaja...háromszor
Tervben van füldugó vásárlása.
De jó is volt az a túra. Főleg az esti sörözés a kempingben. Csak előtte ne áztunk volna szarrá.
Esti film a TV2-n az Üvegtigris
Remélem nézed Csibe?
Van az a sárga szivacs füldugó, nekem az vált be.
ha lehet ne szaggasd fel az aszfaltot vele!
Egy cordura gatyát hamar magadra ránthatnál azért.
Jaja...csupaszpöcsüek ezek
De van rendes öltöző is.Nem is akár milyen,nagyon faja
De mire oda fel megyek meg át öltözöm,addig itthon is vagyok és épp kávézok.
Nem kell hónak esni, ha esik az eső már megfogyatkoznak. Mindig érdeklődéssel olvasgatom itt is a siránkozásokat, hogy mikor ülhetnek újra motorra. A szezonális motorosok.
Miért ott nincs öltöző? Nekem tovább tart az öltözködés mint maga az idő amíg odaérek a melóba. Jó persze nálunk rendes öltöző van ott ráérek készülődni.
Na ez nálunk is így van Fosberci az összes....ha le esik a hó akkor egyedűl bitorlom a tárolót
A legfontosabbat el is felejtettem, elkészült a simson. Az a váltóállító vacak fellazult tengely okozta a galibát. A hétvégén talán be is építem a vázba az erőművet.
Végül is nem a tetszeni vagy nem tetszeni akarásról van szó....hanem az idő hiány. 14:00-kor megszólal a meló végét jelző csengő..és pánikszerű menekülésbe kell kezdenem,hogy mi előbb ki érjek a cégtől. Öltözködni nem igen van időm
Ja és aki esetleg ráül az a hideg idő beköszöntével átül a kocsijába, de ennek is van számomra előnye mert most elférek a tárolóban. Megfogyatkozott a motorozók létszáma, télen csak 3-4 ember marad talpon a vidéken.
Most megfagyni szeretnél vagy csajoknak tetszeni? Nem tudod mennyit cikiznek a cégnél, de pont leszarom. Nekem többet ér az egészségem mint az hogy mások mi szólnak, főleg hogy többségük még motoron sem ült vagy ha ült csak boltba járt vele.
Plusz tavaly télen vettem aláöltözőt is ákciósan, nadrág és pulóver. Made in china de nagyon jó.