Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Pogi, lassan lefoglalod az összes Pogi nevet a Skype-on, ha ennyiszer telepíted a gépet. Ha nincs eszed, legyen noteszed, Én már így teszek régóta. Létezik ám jelszó emlékeztető is.
Jó reggelt!

Nem érek rá internettózni, mert hajtom a simson projektet. Tegnap hajnalban keltem dolgozni, utána irány a hegesztőhöz a váltó állítót hegesztetni és elvittem a szerelőhöz. Remélem csak ez miatt nem volt jó a váltó és nem kell széthúzni a blokkot. Mindez szakadó esőben, a kesztyűt megértem felcibálni a kezemre annyira átázott. Ma kutya sétáltatás lesz a program mert szegény pára csak szomorúan nézeget ha éppen kimegyek hozzá vagy indulok munkába.
Felírtam.
Jaj én nem úgy értem.... Ha újra kell telepíteni a gépet,akkor a skype felhasználói nevemet vagy a jelszót elfelejtem....és mindíg új felhasználói fiokot kell csinálnom
De most fel is telepítettem....Pogi68Hun,ezen is elérhető vagyok ezentúl.
Olcsóbb mint a telefon
Minden vasárnap délután töredezettségmentesítek. És így nincs gubanc. Kikapcsolom a gépet , újraindítom, és utána de-fragmentáltatom.
Már megint? Akkor ez lesz a negyedik Minddíg el felejtem mi is volt a régi....és minden alkalommal amikor újra fel telepítem...új nevet is kell kreálnom
Biztos nem engedik le a szekrény tetejéről!
Hát tuti hogy lesz bazmegolás
De nem baj.....mert megérdemli,mindíg tekereg.
Csinálj újat. Én sem emlékszem mert már két éve nincs fent.
Azt hiszem fel telepítem a Skype-t....csak tudnám mi is volt a hívójelem....
Mit kapunk majd ezért?
A mozdony az utolsó....ha nincs ló,jó a szamár is
Látod ez lehet! Mert ez olyan, megdugná az egylovas embert is! De előbb a Lovat! Vagy a mozdonyt tologatja!
Akkor ez is megoldódott
Te...a Csibe már megint merre tekereg? Fogadni mernék....hogy csajozik
Van egy tartalék huzalozásom a CBX-hez , lecserélem a télen, és a lecserélt kötegben van három!
A riasztóval mi a helyzet? Sikerült szerezni olyan csatlakozót?
Már három mert én is ott leszek.
az már kettő
Hiába okosítlak! ÍGy kell helyesen: Láttam "Még egy" vadkant is....rajtam kívűl
Igazad van
Akkor javítanék......
Láttam egy vadkant is....rajtam kívűl
".és láttam egy öreg vadkant is"

Mindig tedd hozzá, hogy "rajtam kívül", nehogy összekeverjünk vele!
Akkor hajrá Tesó!
Most be jár egy szép bika....és láttam egy öreg vadkant is Pályázok mind kettőre....meg van az új cuccom 87#-os íj ,olyan erős mint a bivaly
A puska rendben van