Te Pogi, lassan lefoglalod az összes Pogi nevet a Skype-on, ha ennyiszer telepíted a gépet. Ha nincs eszed, legyen noteszed, Én már így teszek régóta. Létezik ám jelszó emlékeztető is.
Nem érek rá internettózni, mert hajtom a simson projektet. Tegnap hajnalban keltem dolgozni, utána irány a hegesztőhöz a váltó állítót hegesztetni és elvittem a szerelőhöz. Remélem csak ez miatt nem volt jó a váltó és nem kell széthúzni a blokkot. Mindez szakadó esőben, a kesztyűt megértem felcibálni a kezemre annyira átázott. Ma kutya sétáltatás lesz a program mert szegény pára csak szomorúan nézeget ha éppen kimegyek hozzá vagy indulok munkába.
Jaj én nem úgy értem.... Ha újra kell telepíteni a gépet,akkor a skype felhasználói nevemet vagy a jelszót elfelejtem....és mindíg új felhasználói fiokot kell csinálnom
De most fel is telepítettem....Pogi68Hun,ezen is elérhető vagyok ezentúl.
Olcsóbb mint a telefon
Már megint? Akkor ez lesz a negyedik Minddíg el felejtem mi is volt a régi....és minden alkalommal amikor újra fel telepítem...új nevet is kell kreálnom
Nem érek rá internettózni, mert hajtom a simson projektet. Tegnap hajnalban keltem dolgozni, utána irány a hegesztőhöz a váltó állítót hegesztetni és elvittem a szerelőhöz. Remélem csak ez miatt nem volt jó a váltó és nem kell széthúzni a blokkot. Mindez szakadó esőben, a kesztyűt megértem felcibálni a kezemre annyira átázott. Ma kutya sétáltatás lesz a program mert szegény pára csak szomorúan nézeget ha éppen kimegyek hozzá vagy indulok munkába.
De most fel is telepítettem....Pogi68Hun,ezen is elérhető vagyok ezentúl.
Olcsóbb mint a telefon
De nem baj.....mert megérdemli,mindíg tekereg.
Te...a Csibe már megint merre tekereg? Fogadni mernék....hogy csajozik
Akkor javítanék......
Láttam egy vadkant is....rajtam kívűl
Mindig tedd hozzá, hogy "rajtam kívül", nehogy összekeverjünk vele!