Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A naposabbik oldalon.
Van, csak készülék nincs de gondolom csak át kell dugványozni?
Sziasztok!Csibe talán van UPC s teló?
Valakinek azt is kell!
Te merre jársz a Balaton parton? Nem hallottam, hogy a mozdony füttye megcsapott volna! Habár ezen a hülye északi parton nincs felső vezeték.
Nem, nem.
Ma még nem láttam,biztos dolgozik
Az nem a füled?!
Szélben vigyáznom kell mert belekap mint a vitorlába.
"Nekem csak az a bőr van amit közvetlenül a csontjaimon hordok."? És méretes? Nem lötyög?
Már szebb úgysem leszel, legalább okosodj ! Eddig is , ha betennének az oroszlánhoz rászokna a fűre! Nem enné! Szívná!
Nekem csak az a bőr van amit közvetlenül a csontjaimon hordok. Hát jó idő volt aznap az biztos, kaszálás után kifeküdtem az udvarra pihenni de csak árnyékban lehetett elviselni a forróságot.
Nekem van egy kicsi! Téged meg felvitt a szél! Másik Tomival mi van?!
Bár a jövő hónapban nem várt programot találtak a cégnél. Megint tanulhatok idős fejemre. Ha sikerül a képzés ilyeneken lovagolok majd:
http://hu.wikipedia.org/wiki/M...
Csak szólj előtte vagy három nappal. És ne bőrcuccban gyere! Kérdezd majd meg a Pogit, nem nedvesedett-e be a tökein a bolha?!
Jó nagyot belétek Nincs izom láz Nekem nincs mert kemény gyerek vagyok
De leg közelebb jöjjön a Kopasznyakú rendfőnök is ám
Rosszul fogalmaztam! Rajtunk kívül is sok a vaddisznó a Badacsonyon! Na most már jó!
Nem azért ittuk az alkoholmentest, mert józanok voltunk, hanem azért mert szomjasak!
Ezt most komolyan mondod?
Kirándulni szeretek Én is, főleg ha új látnivaló van. Ha sikerül egyeztetni elmegyünk még az idén feléd.
Megfigyeltük, hogy sok vaddisznó van a Badacsonyon. Rajtunk kívül!
Tudod , féltem is, de bírja az alkoholt azt mondta!? Kíváncsi vagyok , hogy állnak izomlázzal? Én eléggé "edzett"
vagyok, de nekem is fáj a lábamban két köteg a lépcsőzéstől.
De érdemes volt felmászni! Tetszett nekik!
Meg akarod mérgezni ezt a jó embert? Alkoholmentes sör, azt mondják a rossz nyelvek olyan mint a guminő leeresztett állapotban.
Tiszteletem az Uraknak!

Most olvasom hogy milyen motorozásról maradtam le. Sajnos délelőtt végeztem, éjszakás voltam és a füvet is le kellett kaszálni a réten, már egy méteres volt és itt a rossz idő is. Majd a legközelebb elmegyek egy alkoholmentes sörért.
Még ezt a rossz erkölcsű "Kopasz nyakút" kellene rábeszélni!