Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyforma a két szemed dioptria igénye?
Az én kedvemért próbálj meg egyet!
Ja, és a gyertyára visszatérve még mindig szürkés a színe. Most vettem nem,rég új gyertyát a motorba, nem hiszem hogy ha eddig jó volt a hőértéke akkor magasabb hőértékű kellene bele.
Szívesen more. Be kellett jönnöm mert már megint esik ez a @ eső! Majd vigyázok. Ma elmentem okulárét csináltatni mert egyre kisebbek betűk, de olyan drágán dolgoznak , hogy azt hiszem keresek egy régi szódásüveget aztán abból csiszolok egyet.
Köszönöm kedves kívánságodat , More! Viszont kívánom!
Azért arra ügyelj, nehogy a "sípod " visszahajoljon, a bősz fütyörészésbe! !
Látod ez lehet!
Óóó, hogy a jó Isten áldjon meg sok apró cigánygyerekkel. Majd holnap jól kifütyüllek, ha a Balaton körül járok.
Sziasztok!

Micsoda szeles nap van ma, simsonnal megértem közlekedni a városban. A kereszteződésekben viharos erővel támadt a szél.
biztos taszigálta a szél avagy a maligán
Én a napokban láttam egy "dolgozót" Badacsonyban akinek az egyenes út is tiszta "szerpentines" volt. Alig tudtam mellette elmenni motorral olyan sasszékat csinált!
sziasztok!

Tud valaki ajánlani egy jó kis szerpentines útvonalat az osztrák oldalon?
Előre is köszönöm.

Üdv.:Geri
Oké,nem megyek egyedű mert van egy falubelim aki robogóval el kisér (motorozás céljábol). Túra cipő nem kell mert sokat nem késünk,csak megyünk és jövünk is vissza. Majd ha a kopasz nyakú és a Tomi is jön akkor tartunk egy mászkálós napot
Kineveztem a tiszteletbeli "Kopasznyakú rend" főkakasának!
Csak megint mozdonykereket pumpál.
Túracipőt hozz magaddal.
Meghívlak , mert ha az ég le nem szakad akkor igen itt leszek.
Még írok csütörtök körül. De szakítok időt Rád. Örülnék, ha többen is jönnétek.
Nagy mester,vasárnap ott lesz e kend a domb tövében? El vinném a hűtőgép motort amit igértem
Kopasz nyakú ezt jól meg mondtad neki
Szia Kopasznyakú! Mi a helyzet a gyertyával? Milyen a színe,meg a visszája?!
Mindent meg lehet csinálni, de már felhívtam a figyelmet rá a múltkor is, ha egy ilyen fotó a munkáltató szeme elé kerül úgy kirúgják a mozdonyvezetőt hogy a lába sem éri a földet.
Vonyarcvashegyen lehet ott lassan megy üdülő övezet + fel is lehet rá menni motorral ,vagy Keszthely az egyetem előtt le balra és ott is jó mert ott van hogy este tolatnak be az tökéletes
Én olyan motorral mentem. 1966 ban.
Ilyen környezetben zajlott a ballagási ebéd.
Nem tudom, mert én azokat kiszívom, nem írok vele!
Kölnit is belsőleg használom.
alkoholos filc jobb ,nem?
Húzz rá ceruzával