Ja, és a gyertyára visszatérve még mindig szürkés a színe. Most vettem nem,rég új gyertyát a motorba, nem hiszem hogy ha eddig jó volt a hőértéke akkor magasabb hőértékű kellene bele.
Szívesen more. Be kellett jönnöm mert már megint esik ez a @ eső! Majd vigyázok. Ma elmentem okulárét csináltatni mert egyre kisebbek betűk, de olyan drágán dolgoznak , hogy azt hiszem keresek egy régi szódásüveget aztán abból csiszolok egyet.
Én a napokban láttam egy "dolgozót" Badacsonyban akinek az egyenes út is tiszta "szerpentines" volt. Alig tudtam mellette elmenni motorral olyan sasszékat csinált!
Oké,nem megyek egyedű mert van egy falubelim aki robogóval el kisér (motorozás céljábol). Túra cipő nem kell mert sokat nem késünk,csak megyünk és jövünk is vissza. Majd ha a kopasz nyakú és a Tomi is jön akkor tartunk egy mászkálós napot
Mindent meg lehet csinálni, de már felhívtam a figyelmet rá a múltkor is, ha egy ilyen fotó a munkáltató szeme elé kerül úgy kirúgják a mozdonyvezetőt hogy a lába sem éri a földet.
Vonyarcvashegyen lehet ott lassan megy üdülő övezet + fel is lehet rá menni motorral ,vagy Keszthely az egyetem előtt le balra és ott is jó mert ott van hogy este tolatnak be az tökéletes
Azért arra ügyelj, nehogy a "sípod " visszahajoljon, a bősz fütyörészésbe! !
Micsoda szeles nap van ma, simsonnal megértem közlekedni a városban. A kereszteződésekben viharos erővel támadt a szél.
Tud valaki ajánlani egy jó kis szerpentines útvonalat az osztrák oldalon?
Előre is köszönöm.
Üdv.:Geri
Csak megint mozdonykereket pumpál.
Még írok csütörtök körül. De szakítok időt Rád. Örülnék, ha többen is jönnétek.
Kölnit is belsőleg használom.