Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem kérdezd meg mennyibe kerül a csere, mert annyiért, amennyiért megszerelik, új gépet kapsz!

Szétszedték a Canon-t! Sajnos főpanelhiba a gond. Tudsz rá vmi okosat? Vki esetleg? Canon Eos 350D főpanel kellene!
Jól emlékeztem erre a bukott főrendőrre. Te meg vigyázz a tolatással mert még oda talál veszni az "ártatlanságod"!
Jóóó estét. Majd nem el felejtettem a köszönést
Nem játék a tolatás ám.

http://www.nyugathir.hu/index....
Jó estét!

Elfeledkeztem az alapvető udvariasságról. Bukott.
minek tolatni? tolják oda az utasok a vagont a mozdonyhoz...ha már utazni akarnak a BKV-nál ugy divat már a busz tolatása az utasokkal
Szép estét mozdonyos.
Ez a Túrós András valahonnan ismerősnek tűnik! Nem volt ez valami főrendőr? Mert mintha úgy rémlene!
Nem vigyázol, szopni fogsz!
http://www.blikk.hu/blikk_aktu...

Bár több tárgyi tévedés van a cikkben, még elképzelni is szörnyű hogy milyen ember akinek ezek a gondolatok kipattantak az agyából.
Szia Pogi!

Nemrég hagytam abba a fejtágítást, most tartok egy kis szünetet. A tolatásnál tartok, élvezetes téma.
Itt a tavasz
Hun van innen mindenki?
Imi, köszi az energiaitalt, máskor is jöhetsz!
Lehet, hogy a vasútnál sem ártana ha néhány nagyfőnököt megtanítanának a gyerekdalra:"egy kis böribe lecsücsülni, csüccs"!
Csak megemlítettem! Nem csoda ha aszfaltozni kell, mikor minduntalan felszaggatod a géperejű járművel!
Elindultam a Keletiből és el is jutottam Hárosig, ott 2,5 óra várakozás majd Pusztaszabolcs felé indultunk el, gondolom az utasok is marhára örültek. Volt aki leszállt aztán hazament.
Jó estét!

Nem beszólni. Most aszfaltozzák a főutat.
Nedves egészségetekre!
Láttam, mind fel volt szaggatva az aszfalt a vasút felé! Szép estétet belétek!
akkor tettetek egy kellemes kis túrát
Hát...nem tudom,itt a madarak már nagyon tavaszi dalokat fütyörésznek Bár ha egy kis hideg lesz az nem gond,csak hó ne legyen mert utálom amikor olvad és full latyak tőle az utcánk
Azt mondták a hírekben hogy nem sokáig lesz jó idő mert a hét elején visszatér a zimankó.
Tegnap még nem úgy nézett ki, a délelőtt 9.50-s IC vonattal délután 14.06-kor álltunk meg. Ráadásul bejártuk fél országot olyan kerülő irányon jöttünk. Három vonat volt összekapcsolva egy ideig, M62-s húzott bennünket, jöttünk is vagy kemény 60-l. Persze sok volt neki a 21 kocsi meg a két villanygép.