Elindultam a Keletiből és el is jutottam Hárosig, ott 2,5 óra várakozás majd Pusztaszabolcs felé indultunk el, gondolom az utasok is marhára örültek. Volt aki leszállt aztán hazament.
akkor tettetek egy kellemes kis túrát
Hát...nem tudom,itt a madarak már nagyon tavaszi dalokat fütyörésznek Bár ha egy kis hideg lesz az nem gond,csak hó ne legyen mert utálom amikor olvad és full latyak tőle az utcánk
Tegnap még nem úgy nézett ki, a délelőtt 9.50-s IC vonattal délután 14.06-kor álltunk meg. Ráadásul bejártuk fél országot olyan kerülő irányon jöttünk. Három vonat volt összekapcsolva egy ideig, M62-s húzott bennünket, jöttünk is vagy kemény 60-l. Persze sok volt neki a 21 kocsi meg a két villanygép.
Szétszedték a Canon-t! Sajnos főpanelhiba a gond. Tudsz rá vmi okosat? Vki esetleg? Canon Eos 350D főpanel kellene!
http://www.nyugathir.hu/index....
Elfeledkeztem az alapvető udvariasságról. Bukott.
Ez a Túrós András valahonnan ismerősnek tűnik! Nem volt ez valami főrendőr? Mert mintha úgy rémlene!
Nem vigyázol, szopni fogsz!
Bár több tárgyi tévedés van a cikkben, még elképzelni is szörnyű hogy milyen ember akinek ezek a gondolatok kipattantak az agyából.
Nemrég hagytam abba a fejtágítást, most tartok egy kis szünetet. A tolatásnál tartok, élvezetes téma.
Hun van innen mindenki?
Nem beszólni. Most aszfaltozzák a főutat.
Hát...nem tudom,itt a madarak már nagyon tavaszi dalokat fütyörésznek Bár ha egy kis hideg lesz az nem gond,csak hó ne legyen mert utálom amikor olvad és full latyak tőle az utcánk
Ez jobb.