Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mehetünk.
Udv!Hazamegyek,megyunk furdeni?
De mit?
Van rajta olyan alkatrész ami még eladható?
Attól függetlenül ! Szép napot mozdonyos!
Sziasztok tegnapi nam folyamán meglátogattam Laci szerelő barátunkat Banditának köszönhető hogy megismertem:) fel világosított hogy nem éri megcsinálni! szóval azt mondta joban jövök ki ha megbontom fájó szívvel de bontom! :(
Bakker ha tolom gyalogos vagyok, vagy nem?
Azért arra vigyázz nehogy amikor betoltad a motort utána Te legyél megtolva!
Nagy ügy, majd betolom a motorom.
Meg hát!
Szia igen láttam azt a behajtani tilos táblát és a hiénák elő szeretettel ott várják ki megy be és durr 30.000 én megvagyok köszönöm minden megy a régiek szerint .Hornet jó választás lesz nekem tetszik
Engem meg nem itthon felejteni.....mert orba baszlak benneteket Ha már szabin vagyok....
abbizony!
hát vasi Gyerek vagyol -e?
Most hétvége sajna nem megy,holnap meló,hétvégére meg haza kell mennem kocsival Vasba....
Fogadok hogy jó idő lesz hétvégén!
itt írok,nem a videónál...szóval nyáron voltam lent kb.3hetet.a hévízi strandolásnál bekavartak,nem tudom Te voltál-e lent.kirakták a behajtani tilos táblát,amit később elloptak,majd pótolták a ZH is írt róla.közben a z XT-t eladtam,most meg éppen azon vagyok,hogy márkatársak legyünk Horneteket nézegetek,de még eddig nem volt +felelő,pedig elmentünk párat+nézni.röviden ennyi...hát veled?
rendben úgy sem ültem motoron 1 napja
elmehetünk oda is!
lehet róla szó valamikor mennem kell Kanizsára nem tudom még a pontos időt de ha megvan akkor szólok időben és mehet a gurulás
Papa! az ezredes hátsó deszkáján megtanulod mi a magyarok istene...
gyere át Cimbora aztán gyülekezünk!
ma mentem egy Sümeg-Zeget. Hónap vmi?
a Nyanya sem az arca miatt van vele...hanem a combra csatolt piton miatt. petőhenyén csak úgy hívják a 3lábú fiú!
Majd még megyek úgyis és ha gondolod viszlek egyet!
Csak hogy érezd a Rock N Roll-t!