Azért Te is hiányzol ám nekünk
Vigyázz magadra ,nehogy meg fázz azon a zord vidéken. Bár,itt is lehűlést mond,de eddig nyárias idő járás volt
Most lelépek,elég húzos napom volt.
Jó éjt
Melo az van rendesen,de meg visszamegyek Daniaba is egy kicsit,6 ora vonattal innen Svedorszagbol,ahol most vagyok..Koszi a kerdest,minden rendben van.Csak a tarsasag hianyzik.
Kepeket csinalok a telommal.Mindenkit Udvozlok!
Ez nagyon jo-- Bandita ur---- mintha rejton konyvet olvasnak.Vegre valami vidamsag.Itt kinn eszakon ugyis mindig hideg van.
De kulonben a Bandita az valoban ur!Az a baj hogy meg mostanaban nem leszek otthol.
En meg megkertem a Csibe Urat ! egy kis otthoni kozremukodesre a csaladnal.(nem rosszra gondolni!)
Szamitogepjavitas urugyen fut a dolog.
Tiszta Urak vannak itt!:)
Ha a hangot kell hallani akkor szép vidi!
Egyébként meg kell tanulni motorozni,nem "százlábúzni", de ez nem csak a Te hibád!
Az oktatási rendszeré is!
Ha minden jól megy tavasszal tarunk motoros vetéstechnikai tréningeket kedvező áron ha gondolod szívesen látunk!
Széles utat!
Kitartást a hideghez!
Vigyázz magadra ,nehogy meg fázz azon a zord vidéken. Bár,itt is lehűlést mond,de eddig nyárias idő járás volt
Most lelépek,elég húzos napom volt.
Jó éjt
Kepeket csinalok a telommal.Mindenkit Udvozlok!
Meddig maradsz kint Papi? Gondolom van sok tenni való,de azért készíts pár szép fényképet. Tudok valamiben segíteni?
De kulonben a Bandita az valoban ur!Az a baj hogy meg mostanaban nem leszek otthol.
En meg megkertem a Csibe Urat ! egy kis otthoni kozremukodesre a csaladnal.(nem rosszra gondolni!)
Szamitogepjavitas urugyen fut a dolog.
Tiszta Urak vannak itt!:)
De jól mutatsz rajta!
Jó egészséget hozzá!
Ha a hangot kell hallani akkor szép vidi!
Egyébként meg kell tanulni motorozni,nem "százlábúzni", de ez nem csak a Te hibád!
Az oktatási rendszeré is!
Ha minden jól megy tavasszal tarunk motoros vetéstechnikai tréningeket kedvező áron ha gondolod szívesen látunk!
Széles utat!