Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja...csak az a baj hogy el is ment vele a gazdája
Rátermett srác vagy!
Nagyon jó lett legközelebb egy Veszprémi pláza lesz meglátogatva kell még pár motoros legyen nagyobb hangzavar
Hát az úrtól messze vagyok.....de hamár voltam disznó,szemétláda tróger stb. akkor ez is belefér!
Kitartást a hideghez!
Jo ejt Nektek is!
Azért Te is hiányzol ám nekünk
Vigyázz magadra ,nehogy meg fázz azon a zord vidéken. Bár,itt is lehűlést mond,de eddig nyárias idő járás volt
Most lelépek,elég húzos napom volt.
Jó éjt
Helosztok :)
Melo az van rendesen,de meg visszamegyek Daniaba is egy kicsit,6 ora vonattal innen Svedorszagbol,ahol most vagyok..Koszi a kerdest,minden rendben van.Csak a tarsasag hianyzik.
Kepeket csinalok a telommal.Mindenkit Udvozlok!
Jaja...mint a Rejtő könyvekben
Meddig maradsz kint Papi? Gondolom van sok tenni való,de azért készíts pár szép fényképet. Tudok valamiben segíteni?
kb 10 perc és kapsz egy mailt
Ez nagyon jo-- Bandita ur---- mintha rejton konyvet olvasnak.Vegre valami vidamsag.Itt kinn eszakon ugyis mindig hideg van.
De kulonben a Bandita az valoban ur!Az a baj hogy meg mostanaban nem leszek otthol.
En meg megkertem a Csibe Urat ! egy kis otthoni kozremukodesre a csaladnal.(nem rosszra gondolni!)
Szamitogepjavitas urugyen fut a dolog.
Tiszta Urak vannak itt!:)
Lukacs Tankcapda Laszlo szemelyesen? Grat! (Tudom, hogy nem, csak hasonlo a frizimiska.)
ez jó
Kár volt lelőni a poént!
De jól mutatsz rajta!
De szep volt igy is!
Szia Papi Na nem az enyém ám,csak egy fotó erejéig engedélyezte a bandita úr hogy rá tegyem hátsómat eme szépségre.De az igaz,egész jól mutatok rajta
Csak nehogy kicsi legyen!
Miért csúfítottad el azt a szép motort, hogy felültél rá?!
Jó egészséget hozzá!
Szia!Le a kalappal!Eddig sem ertunk utol,ezutan?
Szép motort vigyázz rá! :)
Nah....én is meg találtam az uj vasat
Szia!

Ha a hangot kell hallani akkor szép vidi!
Egyébként meg kell tanulni motorozni,nem "százlábúzni", de ez nem csak a Te hibád!
Az oktatási rendszeré is!
Ha minden jól megy tavasszal tarunk motoros vetéstechnikai tréningeket kedvező áron ha gondolod szívesen látunk!
Széles utat!
engem nem untatsz sajnálom, és dühít hogy ilyen országban élünk mindenesetre legyél duplán körültekintő és vigyázz magadra