Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula!
gixxerdawe nálam elfér ha akarod !
ugye mondtam
Ha zsibbad, akkor ez már érkezés utáni kép?
Ez természetes hogy segítünk amiben tudunk.
Kösz srácok a hozzáállást! Egyenlőre marad, de jó tudni, ha mégis jön a motor vannak lehetőségek!
Ok....az adatlapomon ott a számom...ha esetleg nem lenne hova tenni a vasat,akkor szolj. Elfér az enyém mellett....
Keddtől lesz egy 2-3 napos oktatás, azután már élesben megy, hétfőn költözök!
Nini.....ott zsibbad a valagam
De jó gyors kör volt
Gratulálok A tárolást már könnyen megoldhatjuk....ez legyen a legkevesebb gond.
Mikor kezdesz az uj helyen?
a motor tárolás ha gondolod megoldható
na gratulálok! örülök hogy sikerült! na nehogymá a motor meg ott maradjon, biztos találtok valami megoldást, egy motoros ember a motorja nélkül félember beszélj a zeg-i motorosokkal, biztos fognak tudni segíteni, vagy legalább ötleteik lesznek, hogy mit lehetne tenni
Sziasztok!

Úgy néz ki, mostantól én is itt bontom a rendet köztetek! Úgy néz ki, sikerült a felvételi, gépkezelőnek vettek fel minket. Sajna motor marad Alföldön, mert nincs lehetőség tárolásra, idénre lőttek a motorozásnak. Zalaegerszegen, a sétálón, Eötvös utcán fogunk lakni.
Köszi, reméljük sikerül.
Egyenlőre még nem tudom, holnap megyünk, és kedden lesz ilyen teszt írás meg elbeszélgetés, nekem van számítógépes papírom, hátha jelent valamit!
Van egy családtag aki már több mint 10 éve ott dolgozik, eddig még bírja. Neki fizetnek rendesen.
És milyen beosztásról lenne szó?
Van pár ismerősöm ott és 2 hónapot én is voltam anno.
hát ez nem semmi kafa egy ország ez hát akkor azt kívánom, hogy összejöjjön és teljesüljön a vágyad
Itt 0 a munkalehetőség. Jelenleg mint firss pályakezdő baromi nehéz. Most 4 órába melózom egy autómosóban, de szeretnék előre lépni, meg ez a meló is még kb 1 hónap. A jövőmet csak a Dunántúlon képzelem el, tehát ha ez nem jön össze, akkor is az az országrész a cél.
Békés megyéből? Jézus hát az nem ott van annyira nincs munka odalent?
Arra, hogy mégis milyen társaság. Fizetnek normálisan, tehát időben, milyenek lennének a munkakörülmények? Mondták, hogy biztosítanak szállást is ingyenesen, bár arra nem vennék mérget, majd eldől. Úgy nagyából ennyi, első körben, többi majd személyesen eldől, holnap utazunk.