na gratulálok! örülök hogy sikerült! na nehogymá a motor meg ott maradjon, biztos találtok valami megoldást, egy motoros ember a motorja nélkül félember beszélj a zeg-i motorosokkal, biztos fognak tudni segíteni, vagy legalább ötleteik lesznek, hogy mit lehetne tenni
Úgy néz ki, mostantól én is itt bontom a rendet köztetek! Úgy néz ki, sikerült a felvételi, gépkezelőnek vettek fel minket. Sajna motor marad Alföldön, mert nincs lehetőség tárolásra, idénre lőttek a motorozásnak. Zalaegerszegen, a sétálón, Eötvös utcán fogunk lakni.
Itt 0 a munkalehetőség. Jelenleg mint firss pályakezdő baromi nehéz. Most 4 órába melózom egy autómosóban, de szeretnék előre lépni, meg ez a meló is még kb 1 hónap. A jövőmet csak a Dunántúlon képzelem el, tehát ha ez nem jön össze, akkor is az az országrész a cél.
Arra, hogy mégis milyen társaság. Fizetnek normálisan, tehát időben, milyenek lennének a munkakörülmények? Mondták, hogy biztosítanak szállást is ingyenesen, bár arra nem vennék mérget, majd eldől. Úgy nagyából ennyi, első körben, többi majd személyesen eldől, holnap utazunk.
De jó gyors kör volt
Mikor kezdesz az uj helyen?
Úgy néz ki, mostantól én is itt bontom a rendet köztetek! Úgy néz ki, sikerült a felvételi, gépkezelőnek vettek fel minket. Sajna motor marad Alföldön, mert nincs lehetőség tárolásra, idénre lőttek a motorozásnak. Zalaegerszegen, a sétálón, Eötvös utcán fogunk lakni.
Van pár ismerősöm ott és 2 hónapot én is voltam anno.