Amúgy meg nap mint nap erre járnak, ha nagyon akarnám kifigyelhetném melyik is volt, de se időm se energiám nincs az ilyesmire. Majd a sors és Isten megbünteti.
Mondtam már elég félelmetes volt ahogy az a monstrum közeledett a csúszó gumikkal, a tettlegességről meg annyit hogy az illető most nagyon büszke lehet magára és a rendőr megemlítésére rögtön elviharzott. Ha olyan bátor lenne egyébként akkor megvárta volna míg letámasztom a motort de mire ezt megtudtam tenni már vissza is ült az autóba. Elé meg nem álltam mert ki tudja mire képes az ilyen agyhalott az adott pillanatban, mivel fel sem merült benne szerintem mit is tett. Mindegy még jobban megpróbálok túlélni az utakon és amíg élek harcolni fogok az ilyen szar alakok ellen a törvény adta lehetőségekkel.
Sajnos a nagy ijedtségtől és a meglepetéstől csak töredékek maradtak bennem a rendszámot illetőleg. Ma voltam a rendőrségen és megtudakoltam mikor van a civileknek fogadóóra, ott majd előadom a bánatomat hátha történik valami ezzel az áldatlan állapottal kapcsolatban. Bár nem ártana ha az utcabeliek is mellém állnának és nem csak sopánkodnának mert talán legközelebb Ők lesznek a szenvedő alanyok.
én meg kiböködöm az összes gumit azon a tragacson...és ott szárad meg amire kicseréli mind.
De azért egy párszor meg kenem a száját annak a mocsoknak..
rohadt büdös görény hú ilyenkor elönti az agyamat a szar kár hogy nem láttad a rendszámot a szomszédhoz meg lemegyünk és helyre igazítjuk a fejét ha még egy szomszéd is ilyen, mit várhatunk a nemszomszédtól?
Sziasztok! Az a nagy helyzet hogy sajnos elég vékonyka vagyok, úgy hogy a verekedés nem lenne célravezető. Amúgy mire a motort letámasztottam az úton addigra visszaszállt és elhajtott. Lehet ha kigyúrt lennék már a mentő vitte volna el a sofőrt de így marad a verbális csörte. Mindegy majd a helyi szerveknél valamit megpróbálok elérni hogy ez az áldatlan állapot valamennyire normalizálódjon.
Megütött? A büdös... Ha én verném nyakon kesztyűben, biztos megfeküdne. A szomszéd meg.... Nekem is volt mikor a kisebbség elém ugrott, és az anyja kioktatott... Közöltem vele, hogy amíg én fizetem az adót, ő meg nem, addig ne ugasson, meg neveld meg a lányod...
Jó reggelt!
Ma reggel megint majdnem kivasaltak a házunkhoz történő bekanyarodás közben, mivel megint csak nem tudtam lekanyarodni a szembejövő autó miatt. Ezúttal egy kőszállító teherautó volt a tettes. Nem tudom meddig tart ki a szerencsém, de ha ez így megy nem sokáig. Ráadásul a sofőr kiszállt és megütött amikor keresetlen szavakkal illettem, no comment. A szembe szomszédom pedig kiooktatott hogy Én vagyok a hülye mert nem adok irányjelzést időben és hogy miért az út közepén állok meg. Hát hol a búbánatba álljak meg ha le szeretnék kanyarodni ? Nem a felezővonalnál?
Nem tudtok embört aki 2005-ös RR-t venne? Eladó a
Sajnos a nagy ijedtségtől és a meglepetéstől csak töredékek maradtak bennem a rendszámot illetőleg. Ma voltam a rendőrségen és megtudakoltam mikor van a civileknek fogadóóra, ott majd előadom a bánatomat hátha történik valami ezzel az áldatlan állapottal kapcsolatban. Bár nem ártana ha az utcabeliek is mellém állnának és nem csak sopánkodnának mert talán legközelebb Ők lesznek a szenvedő alanyok.
De azért egy párszor meg kenem a száját annak a mocsoknak..
Ma reggel megint majdnem kivasaltak a házunkhoz történő bekanyarodás közben, mivel megint csak nem tudtam lekanyarodni a szembejövő autó miatt. Ezúttal egy kőszállító teherautó volt a tettes. Nem tudom meddig tart ki a szerencsém, de ha ez így megy nem sokáig. Ráadásul a sofőr kiszállt és megütött amikor keresetlen szavakkal illettem, no comment. A szembe szomszédom pedig kiooktatott hogy Én vagyok a hülye mert nem adok irányjelzést időben és hogy miért az út közepén állok meg. Hát hol a búbánatba álljak meg ha le szeretnék kanyarodni ? Nem a felezővonalnál?
http://www.facebook.com/pages/...