Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello Csibewer,lehetne egy keresem,feltudnäd tolteni a videok koze a kanizsai talälkozot,mert en nem tudom megnezni a youtubost,mert kulfoldon vok.koszi
Oldalra kihozott kúpos triovál Sakál dob a katalizátor kiiktatásával,fekete bubis plexi,üléspúp,rövid fék és kuplungkar,süllyesztett ledes index előre,beépített indexes ledes hátsólámpa,üléspúp.
Asszem nem hagytam ki semmi...
Szia!
Hát jöhettél volna. Mit alakítottál rajta?
Akartam menni én is,de csak mára készült el a gép.
Kicsit át lett alakítva.....
Felétek mi a helyzet, nem öntött ki a Balaton?
Élek Én csak hát nem mindig van időm irkálni a fórumra. Ha nem bűn ronda lehet hogy engedném is hogy megszorítson.
Örülök, hogy "életjelet adtál magadról! Már megijedtem, hogy valami cigány asszony a combja közé szorított. Hogy "színed" lett ! Mert azt hitte tezsvíír vagy!
Sziasztok!

Találtam még egy videót a tegnapi kanizsai találkozóról.

http://youtu.be/WeaVgs1RDJo
Most hogy mondod.
Fekete lettem.
Örvendünk! Senki nem harapta le?! Lebarnultál rendesen? Mert akkor lehet menni hétfőn "segíjjért"!
Hali azt szeretném kérdezni nekem 125 ös cagiva elephant blokkos suzuki rm em van (régebbi rm ) elmesélem hogy jártam

Megvetem 65 ezer forintért! gyenge volt akk is tolásra indult :S
Megfuradtam 20 asba volt nagyon szép muunka volt króm gyürüket kapott öszeraktam első 2 héten indult rugásra meg minden most meg nem nem tudom mi lehet a baj :S valaki segíthetna Zalában lakok ha vlki értene hozá és segítene megcsinál (természetesen nem ingyen) az szólhatna nononono@citromail.hu email címem írjatok

Sikerült belépned tegnap a Skype-ra?
Jó reggelt.
Hát le hűlt egy picit a levegő....bár ez nem is gond,ugy is nagy a hajtás a melóhelyen hogy elvégezzünk a 7en. Azután 3hét szabi
Jó reggelt!
Újra itthon vagyok, bár nem gondoltam volna hogy ilyen hideg lesz idehaza.
Sziasztok!

Ha esetlegesen, valamilyen oknál fogva ráértek, szívesen látunk benneteket is

http://www.facebook.com/event....
Sziasztok!

Van köztetek olyan személy,aki ismeri a Martin nevű mestert,aki kipufogókat gyárt?
sziasztok

transformers nevezetű úri embert ismer valaki (facebookon így volt fennt)? A telelefonszámára lenne szükségem.
Megtudod mondani hogy mennyi lesz a belépő?
Pray!
Bp-en laksz ? Motort hol tárolod? Költözöm jövő 7végén a nagyfaluba,nem tudom mi lesz a mocival
................én is
de régen jártam itt....
Valaki egerszegről jön valamelyikre (kanizsa,keszthely)?
Én szerintem mindkettőn ott leszek.