hello Csibewer,lehetne egy keresem,feltudnäd tolteni a videok koze a kanizsai talälkozot,mert en nem tudom megnezni a youtubost,mert kulfoldon vok.koszi
Oldalra kihozott kúpos triovál Sakál dob a katalizátor kiiktatásával,fekete bubis plexi,üléspúp,rövid fék és kuplungkar,süllyesztett ledes index előre,beépített indexes ledes hátsólámpa,üléspúp.
Asszem nem hagytam ki semmi...
Örülök, hogy "életjelet adtál magadról! Már megijedtem, hogy valami cigány asszony a combja közé szorított. Hogy "színed" lett ! Mert azt hitte tezsvíír vagy!
Hali azt szeretném kérdezni nekem 125 ös cagiva elephant blokkos suzuki rm em van (régebbi rm ) elmesélem hogy jártam
Megvetem 65 ezer forintért! gyenge volt akk is tolásra indult :S
Megfuradtam 20 asba volt nagyon szép muunka volt króm gyürüket kapott öszeraktam első 2 héten indult rugásra meg minden most meg nem nem tudom mi lehet a baj :S valaki segíthetna Zalában lakok ha vlki értene hozá és segítene megcsinál (természetesen nem ingyen) az szólhatna nononono@citromail.hu email címem írjatok
Asszem nem hagytam ki semmi...
Hát jöhettél volna. Mit alakítottál rajta?
Kicsit át lett alakítva.....
Találtam még egy videót a tegnapi kanizsai találkozóról.
http://youtu.be/WeaVgs1RDJo
Megvetem 65 ezer forintért! gyenge volt akk is tolásra indult :S
Megfuradtam 20 asba volt nagyon szép muunka volt króm gyürüket kapott öszeraktam első 2 héten indult rugásra meg minden most meg nem nem tudom mi lehet a baj :S valaki segíthetna Zalában lakok ha vlki értene hozá és segítene megcsinál (természetesen nem ingyen) az szólhatna nononono@citromail.hu email címem írjatok
Hát le hűlt egy picit a levegő....bár ez nem is gond,ugy is nagy a hajtás a melóhelyen hogy elvégezzünk a 7en. Azután 3hét szabi
Újra itthon vagyok, bár nem gondoltam volna hogy ilyen hideg lesz idehaza.
Ha esetlegesen, valamilyen oknál fogva ráértek, szívesen látunk benneteket is
http://www.facebook.com/event....
Van köztetek olyan személy,aki ismeri a Martin nevű mestert,aki kipufogókat gyárt?
transformers nevezetű úri embert ismer valaki (facebookon így volt fennt)? A telelefonszámára lenne szükségem.
Bp-en laksz ? Motort hol tárolod? Költözöm jövő 7végén a nagyfaluba,nem tudom mi lesz a mocival
Én szerintem mindkettőn ott leszek.