Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Bocs, hogy bepofátlankodok, de lenne egy kérdésem. Nem dolgozik valaki véletlenül közületek a zalaegerszegi telefongyárban? Ma beszéltem velük állás ügyben, sok szépet mondott a hölgy, csak kíváncsi vagyok mi igaz belőle. Feleselgesen nem akarok 400 km utazni! Előre is köszi ha valaki infóval tud ellátni!
Mondtam én....hogy ez már a második eset....de addig nincs gond amig vannak becsületes emberek és vissza adják
Eszembe jutott hogy tényleg volt már egy ilyen elvesztéses esetem csak akkor a hátizsákot hagytam el, de az is meg lett.
Nem röhög.
Az enyémet is el tolhatod a kútig...ha már igy benne vagy
"Nem szokta a cigány a szántást!" " Akinek nincs a fejében, legyen a lábában!" Legalább edzett leszel
Energia takarékos a motor látod milyen keveset is tud fogyasztani :)
Jó napot!

Ma megint addig kísértettem az ördögöt hogy kifogyott a benzin és tolhattam ebben a dög melegben a motort hazáig. Még arról is folyt a víz.
brutál volt és még nincs vége, hogy a macska rúgja meg
köszi, igazán aranyos vagy, el is érzékenyültem azon dolgozz is, mert azt nem szabad kihagyni én már ma mennék vissza, ha tehetném
Sziasztok!
Ma olyan meleg volt hogy csaknem leszédültem a motorról.
ja és nem csak a SkyWalk hanem a King a K is érdekel
Biztosan meg leszel hívva ha más által nem is általam biztos és a SkyWalk össze fog jönni remélem hamarosan dolgozom rajta hogy úgy legyen
húúúúúúúú az annyáját neki de ügyi vagy ki nem hagynám semmi pénzért a legközelebbi bulira úgyis hivatalos vagyok, már megbeszéltük Pogival persze csak ha meghív sajnálom, hogy a SkyWalk nem jött össze, de ami késik, nem múlik
Szia igen én kérdeztem sajnos még nem voltam közbejött pár dolog ami nem engedi a sütit én csináltam azt mondják finom ha erre jársz jut belőle
szép estét zeg-i motorosok http://youtu.be/6vQP7Nh2u4M Pogi, reggel fél8-ig nyomtam
Mondtam neked....ésszel motorozunk! Mi a fasz lesz velünk ha belőled buszmatrica lesz?
A sütit máris deportálhatod erre felé.....
Szia!Este lesz egy kis családi prg.
márványos? én kérek
ugye te kérdeztél még tavasszal a SkyWalk-ról? voltatok?
Ha kér valaki