Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot tegnap majdnem sikerült egy hülye autós miatt feltapadnom egy busz elejére ha a safőr nincs észnél most lehet nem itt ülve gépelnék
Nem hiszem én azt! Szerintem féltek!
má indulok is
A gyros mindjárt készen lesz.
Halihó!
Mindjárt itt a Gábor és csinálunk pörköltet. Nem bográcsot, az már készen van, abban főzzük a pörköltet. Este nem jössz be a kiskastélyba? Valami amatőrök játszanak. Majd hívlak ha megyünk befelé.
Bocsánat!Azért talán az idén még eljutunk Hozzád is, egy jó bográcsot csinálnánk!
POGIs! ما يصل كل الأضواء ذهبت؟ العاصفة كانت جيدة جدا لهذا أيضا!
A jó Isten áldjon meg titeket, vagy négy öt apró gyerekkel! És hozzá legalább négy anyóssal! Ne arabozzatok, mert kaptok egy burkát!
أي نوع من الموسيقى التي تستمع إليها؟ على الرغم من... كانت هناك عاصفة كبيرة في فترة ما بعد الظهر، وذهبت الكهرباء لم أستطع حتى الاستماع إلى الموسيقى.
أوضح لك ما كان الطقس اليوم؟ لم تكن هناك عاصفة؟
joccakát, jó pihenést
Na, elteszem magam holnapra, köszönöm a társalgást.
Úgy legyen.
persze megértem ha majd egyszer találkozunk, nyugodtan szabadulj rám, én jó hallgatóság vagyok
Néha lehet de ennyiszer? Egész nap egyedül ülök a gépen, nincs nagyon kihez szólni, hacsak nem történik valami rendkívüli. Ezek után érthető hogy ha valakire rászabadulok akkor nincs megállás.
Helo Tegnap fél 10 kor 4 motoros 4 1 nijs 2 gixer meg 1 cbr randalírozott becsehelyen XD ;D

ja és :F-el kezdődik, sz-szel végződik és sok benne a geci, mi az? :O
Fidesz. :D ;D
pedig néha jó egyedül
Amúgy meg szeretek beszélgetni, mivel a munkám során nem nagyon van kivel, max. saját magammal.
Nem, csak érdekel minden.
ornitológus is vagy?
A madarakat is elég nehéz visszaszoktatni a természetbe ha már egyszer ember közelébe kerültek hosszabb időre.
igen, ez elképzelhető
Ezeket szerintem már nem nagyon engedik szabadon mivel túlságosan közel kerültek az emberekhez és emiatt nem félnek tőlük, könnyű prédák lennének.