Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éjjel különösen nem túl bizalom gerjesztő a pesti éjszaka egyedül kódorogsz utcán tömött táskával.
Nem, van előkészítő kolléga csak már kezdtek aggódni.
Hu...akkor közlekedsz eleget.Még sem olyan egyszerű ez a meló.
"Minek gyúrja, elég izmos vagyok Én így is."
Tudom! Különösen ott hasban!
És be kellett qrblizni?!
Inkább az a baja, hogy sokszor nem alszok otthon.
Nem a francot, dehogynem , felmegyek 22 30 körül érek oda és 23 15 -től van alvás de úgy hogy abban a pillanatban el kellene aludni, reggel 4 15 -kor ébresztő és átmetrózni a délibe, onnan le szentgyörgyig, ott megvárom a másik vonatot és kanizsáig hozom azt is. Mire hazaérek a lakásra van du 13 óra.
A motor tologatásra van specializálva a Csibe............a mozdony még csak ezután jön
9 perccel indulás előtt értem oda a mozdonyhoz.
na bammeg....ez ugy hangzik mintha nem engedné meg az asszony hogy otthon aludj
Akkor gondolom nem egy vészes szolgálat ez.
Szia!

Megy az magától. Minek gyúrja, elég izmos vagyok Én így is.
Szia Csibe! Én a mozdonyt tologattattam volna Veled! Hogy kigyúrt legyél mire tolni kell a motort
Hát elmegyek délután és felérek utána 5 óra alvás majd másnap hajnalban indulok vissza.
Alvós szolgálat? az meg milyen?
Igen dolgoztam. Alvós szolgálat volt.
Dolgoztál az éjjel?
Még nem tudom milyen idő van mert nemrég éledtem fel az alvásból és még nem voltam kint.
Szia Csibebácsi.....milyen az idő felétek? itt feltámadt a szél,és ugy néz ki valami esni fog.
Jó estét!

Az biztos hogy jó barátok, de szeretik a humort is. Velem meg mindig történik valami érdekes, hát megosztom hadd nevessenek.
Mire lennél kíváncsi konkrétan?
néneeeeee ? oh Pogi, ne
Sziasztok 520 as használt láncatok/láncdarabotok nincs ?:/ :(
Ez igy van néne
Nem dolgozik tudtommal senki a Zeg.-i Flexbe.....4 műszak,de semmi mást nem tudok róla..
dehogynem jóbarátok ezt érdemlik