Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudod, hogy két feles megárt, csak egyet igyál!
A fenébe lehet hogy ott is jártam, ki emlékszik arra már?
Azt hittem fogorvosnál voltál , nem a nemigondozóba!?
A fullánkodat ne engedd! Szomorúak lesznek a lányok!
fullánkom
Azért marad még egy.
Na akkor most kihúzzák a méregfogadat!
Jobulj tom mien szar a fogfájás :/
Na nem sokkal jutottam előbbre a fogorvosnál. Kaptam egy szurit aztán várakozó álláspont antibiotikummal spékelve, mert úgy néz ki nehéz dió lesz a kivétele. Olyan törés keletkezett mai lehet a szájsebészeten végződik.
Rendben van, kerítek rá alkalmat és előtte természetesen érdeklődök.
Ha van időd-kedved akkor ugorj be!
0670-3315-155 a számom,csörögj rám előtte hogy otthon vok-e!
Szia!
Megnéztem a galériát, nagyon mutatós lett. Elég sokszor megfordulok a rokonlátogatás miatt a településen.
Szívesen látlak!
rendben ,koszi,nem fontos ,räer,fogorvoshoz sok sikert.
Most hullatod el a tejfogaidat?
Hát nem tudom most lementeni de ha nem túl sürgős holnap lehet megoldom. Már ha túlélem a fogorvost.
igen,amit te toltottel fel azt megtudtam nezni,csak ezt a youtubost nem.
Jó gazda a gondos gazda. A motor meghálálja a karbantartást. Na, azért nem illik a másik megélhetési esélyeit rontani. Jövő héten nekiállunk a Tomival a robogó szervizelésének ha megjön a km óra spirál. Át kell nézni a szivatót és a porlasztót is mert hidegen nehezen indul és nem pörög fel a motor sem, továbbá az alapjárat is össze-vissza mászkál.
Na majd sort kerítünk rá és megsasoljuk a gépet.
Helló!

Hát Én töltöttem fel egy kisebb videót, de neked a másik kellene?
Odalátogatok!
Azért a Keszthelyi motoros találkozót ne hagyd ki talán addigra jobb idő lessz. Én is voltam a parton 3-man voltak a vizben térdig.
Nem öntött ki , csak a nyaralókat mosta el! Voltam lenn a parton,nem igen nyüzsögtek a fürdőzők! pedig ma még délben 1-2 órára a nap is kisütött! Szép idő miatt, szétszedtem, és kitakarítottam az önindítót! Kint az udvaron! Hátha én is lebarnulok és mehetek "segíjjért" !