Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, nagyon édesek hát remélem is hogy felnőnek, és nem lövi le őket valami okádék orvvadász, ha kikerülnek a rezervátumból
Szépek ezek a kis oroszlánok, csak egyszer felnőnek.
Ha túl sokat bosszantom akkor ilyen is tud lenni, bár ha kutakodok kicsit a fotók között találni olyant is ahol olyan mint egy angyal.
őt láttam a képen azon nem siklottam át
Mi az hogy. Van egy égetnivaló kutyám, egy spániel, néha kiidegel de nagyon szeretni való ám. Ha megyek munkába kikísér a kapuig, ha meg jövök haza vár az ajtóban.
ugye Te szereted az állatokat ? különbek és ragaszkodóbbak, mint némely embertársunk de nem érzelgősködünk, mert Klubtól megint megkapjuk a magunkét http://www.slothster.com/3005-...
megkönnyebbültem
El van nézve.
sorry, figyelmetlen és felületes voltam
Pedig az adatlapom szolgál némi útmutatóval.
jah, nem tudtam hol dolgozol
Hát a mozdony vezetőfülkéjében.
Hát nekem csak annyi lehetőségem volt hogy egy megálláskor leugrottam és kicsit megmostam a bucimat a kocsiban. Jó lett volna csobbanni de sajnos ez nem az a hely.
na ezt jól kitalálták sok pihentagyú egyébként milyen fülkében voltál?
én így voltam tegnap Ausztriában voltam, vezettem 560 km-t, de beszart a klíma a kocsiban, azt hittem elájulok a hőségtől, nagyon nehezen viseltem meg is álltam a Fertő-tónál és csobbantam egyet
A szex olyan mint a Nokia (összeköt bennünket), mint a Nike (csak csináld), mint a Pepsi (kérj belőle), mint a Coca-Cola (élvezd velem) és mint a L'Oréal (mert megérdemlem). És ha nincs szex akkor Garnier (törődj magaddal):D néha, mint a TESCO ( a legkisebb is számít ) de azért nem árt, ha előtte K&H Bank (Dönts okosan), ill. nehogy PENNY MARKET legyen belőle (friss, olcsó, jó)! Persze az sem jó, ha VODAFONE (csak rólad szól) és persze ne legyél MEDIA MARKT (mert hülye azért nem vagyok)
Ma leizzadtam rendesen mert tüzeltek odafönt, volt vagy 40 fok a fülkében. Már azt hittem leszédülök, de most két nap szünet jön.
vagyunk így ezzel néhányan ja, itt ülök a gépnél, mert van egy kis dolgom itt, aztán néha bekukk
No csak már itt is tetszik lenni? Nem gondoltam végig az első hozzászólásomat.
في المساء كنا نذهب لنستمع الى الموسيقى!
مرحبا! غدا سيكون فرصة لها. :)
Jó estét!

Öööö, igaz lehet bizonyos esetekben.
köszi sokat segítettél