Mi az hogy. Van egy égetnivaló kutyám, egy spániel, néha kiidegel de nagyon szeretni való ám. Ha megyek munkába kikísér a kapuig, ha meg jövök haza vár az ajtóban.
ugye Te szereted az állatokat ? különbek és ragaszkodóbbak, mint némely embertársunk de nem érzelgősködünk, mert Klubtól megint megkapjuk a magunkét http://www.slothster.com/3005-...
Hát nekem csak annyi lehetőségem volt hogy egy megálláskor leugrottam és kicsit megmostam a bucimat a kocsiban. Jó lett volna csobbanni de sajnos ez nem az a hely.
én így voltam tegnap Ausztriában voltam, vezettem 560 km-t, de beszart a klíma a kocsiban, azt hittem elájulok a hőségtől, nagyon nehezen viseltem meg is álltam a Fertő-tónál és csobbantam egyet
A szex olyan mint a Nokia (összeköt bennünket), mint a Nike (csak csináld), mint a Pepsi (kérj belőle), mint a Coca-Cola (élvezd velem) és mint a L'Oréal (mert megérdemlem). És ha nincs szex akkor Garnier (törődj magaddal):D néha, mint a TESCO ( a legkisebb is számít ) de azért nem árt, ha előtte K&H Bank (Dönts okosan), ill. nehogy PENNY MARKET legyen belőle (friss, olcsó, jó)! Persze az sem jó, ha VODAFONE (csak rólad szól) és persze ne legyél MEDIA MARKT (mert hülye azért nem vagyok)
Öööö, igaz lehet bizonyos esetekben.