Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bandita Hol laksz én Becsehelytől 3 km terre Ha értesz mocikhoz segícsél nekem nem kérem ingyen csak mond meg mi a baja így neten már 1pár embernek mondtam mi baja mondták ez az jobb nem lettt.... senki nem akar segíteni
ha nem veszed le a sisakot, meg van rajtad gerincproti, nem gond ha többen vannak...
Szívem szerint Becsehelyen keresztbe álltam volna előtte és beverem a pofáját-de tele volt a kocsi.
Annyit megért a dolog!
ez a Te dolgod Anyu!
most, hogy mondod, valami rémlik erről a pesti költözésről... oda is jártam mostanában heti rendszerességgel. milyen melót találtál ott?
A Z már rá egy 7re kész volt!
kabbe
Szeva! Drága tesvérem már 1,5 nem vagyok Pacsán,de már Keszthelyen sem. Fővárosi lettem (de paraszt sose! )
De,ha erre jársz,csak jelezz! A fórumot olvasom,csak ritkán írok!
Sikerült helyrehozni a Z-t?
Csibafater! Nekem vigyázz magadra! Mikor iszunk már egyet?
Szerencsére így Te jöttél ki olcsóbban Cimbora!
üdv Jimmy! 1000 éve...hogy vagyol? dübörög még a K?
mostanában vagy 30x átmentem Pacsán, hol van az állomás?
mi a fasz ez a sok érzelgős faszság? Fater, téged meg felvegyelek kicsit?
Mi a pálya zalaiak?
Helosztok sziasztok Vlki segítene öszedobni mocim ?
Sok hülye van az biztos!
A minap a 7-esen egy hülye gyerek rám húzta a kormányt-csak hogy ne előzzem lendületből!
Most gyűjthet új visszapillantóra a Civic-re+fényeztetheti az ajtaját a kis népművészeti agyagedény..... (én meg vehetek új koptatót a jobbos csizmámra)
Jó lenne , ha már összeszednéd magadat! Eltalálnak taposni akkor haza ne merj menni mert agyonütlek!
De viccet félretéve, naaagy az Isten állatkertje! Két lépéssel nem árt előre gondolkodni!
Pogi!

Ma adta oda a Tomi a késeket, köszönöm , nagyon szépek lettek. Külön köszönöm a bowdent is, ha tudom beépítem a robogóba. Valahogy majd meghálálom a munkádat.
Jó napot!

Ma megint majdnem kivasaltak a házunk előtt, be akartam kanyarodni de szemből jött egy autó így várakozó álláspontra helyezkedtem. Egy pillanat múlva erős gumicsúszást hallatva beszáguldott egy autós mögém kb. 10-15 méteres féknyomot hagyva. A szembe szomszéd akkor ért haza és elmondása szerint nagyon kicsin múlott hogy nem töröltek el az úttestről. A fél utca kirohant megnézni mi volt az a nagy fékcsikorgás. Az az idióta még csak elnézést sem kért hanem bámult kifelé a szélvédőn mint a borjú. A gázpedált azt tudja taposni ész nélkül de figyelni az már luxus, a szeme biztos nehezéknek van a fejébe ültetve, de agya sem lehet sok.
Remélem az őrangyalom nem megy el soha szabadságra mert sok munkája van újabban.
Megyer? Hétvégén?
Mert mindig téped azt a gázt......
Na ez kivételesen szerencsés eset hogy igy derűlt ki
Adjon Isten Jó napot!

Ma egy kisebb karbantartási munka során a motorom szerencsésen megmenekült a végzettől, mivel az olajadagoló bowden elszakadására fény derült.
Bazmeg....ennek is csapágy golyó való....
igen sajnos de érzelmek eredendően benne vannak az emberben... azokkal mi lesz?
Ezen már elmélkedtem Én is többször, de ez a világ már nem az érzelemmel teli emberek világa. Sajnos.
Pogi! Olvass bele a 2T 4T topikba.
igen, ez így van, csak sajnos a mai rohanó gondokkal teli világban az emberek elfelejtenek egymásra figyelni és másoknak örömöt szerezni