Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoros találkozó Keszthelyen a Helikon strandon augusztus 12-14ig.
Jó estét!

Nem poénkodik ám. Hajnalban indulok a tengerre, egy hétig nem zaklatok senkit. Itt legalább is nem.
Aztán majd "szaporán" futkározik! De sebaj, legalább edzésben lesz!
http://www.mommo.hu/media/KONT...
Kisbalaton,Sármellék,Zalavár,Rept
ér:P
és mégis
még a végén meg árt neki
Meleg sörre itta a langyos vizet, hogy igyon valami "hideget" is!
Azért azt az egyet nem értem.....hogy veszi be a gyomrod a hideg sörre a langyos vizet ?
Egészségedre! Itt már felfrissült kissé!
Faja.....ez a meleg már kezd egyre elviselhetetlen lenni
Most jöttem haza, forróság, hideg sör, langyos víz. A sorrend tetszőleges.
Há mi van?hűs szoba laza frőcccs?
Na, meg vagy erősítve.
áááá....én nem dolgozom agyon magam...jöhetsz bármikor. Akár holnap is
Na majd sort kerítek egy karikára felétek, de most a hétvége nem jó mert családi program van. Lehet hétközben is estefelé vagy már nyúzott vagy addigra? Olyankor már nincsen forróság sem.
Hétfőtől csütörtökig...6:00-16:00.....pénteken nem dolgozunk
Hogyan melózol?
Mikor csavarogsz erre felé? Jó lenne már egy kis eszmecsere....
Még csak most ismerkedek a lehetőségekkel. Nincs melege mert ilyenkor is kicsit meg szokott emelkedni a fordulat és sosem kellett még gázt húzni hidegen történő indításkor. Hajnalban mentem akkor még nem volt túl meleg. Jah, kurva nagy bagoly...
Lehet hogy melege van.....bár én ma mentem egy kis karikát...... de nagyon meleg van kint,és inkább bejöttem a hűvös lakásba. Majd éjjel ki megyek...akkor fasza az idő kint
Tegnap is kint voltam....lesen....vártam a vadat,és egyszer csak mellém le szált egy kurva nagy bagoly...volt köztünk vagy egy méter, és kellő képpen meg is ijedtünk egymástól.
Ám bejelőltelek ismerősnek a faszbookon
Szia!

Nem élte túl. Még ma is duzzadt a lábam, valószínű kissé allergiás lettem a csípésre. A motort is meg kell valamikor reparálni mert vagy a szívató rossz vagy a porlasztóban van dugulás, hidegen nem akar felpörögni és nehezen is indul.
szegény darázs....és ő túlélte?
Még jó hogy nem vagy rá allergiás
Jó napot!

Ma reggel berepült egy darázs az ablakon, megcsípte a bokámat. Annyira bedagadt a lábam hogy dokihoz kellett mennem, mert elkezdtem zsibbadni is. Kaptam valami szurit amitől kb. egy óra időtartamra elaludtam a pihentető szobában. Most már lelohadt a duzzanat de rohadtul fáj még a lábam. Egy ilyen kis rovar micsoda galibát tud okozni. Szerencsére már csak holnap lesz alkalmuk újra támadni a gépen ebben a hónapban.