Biztosan így van mert kicsike cicákat is épségben mentettem ki a kutya szájából és túlélték. Bár ellenpélda is akadt mert egy esetben játszottak a tetőn és az egyik a játék hevében leesett, na azt a szomszéd német-juhásza egy nyikkanással elintézte.
De biztosan mert odaraktam mellé és más állat nem férhetett hozzá, a kutya sem. Különben is azt tartja mondás hogy a macskáknak 7 életük van, most egyet elhasznált de megmaradt 6 élete még.
Hát tegnap raktam neki kaját, este még ott gubbasztott de reggelre eltűnt. Szerintem elege lett a kutyám csaholásából is és remélem jobban érezte magát. A kaja is eltűnt, úgy látszik megjött az étvágya az pedig a macskáknál a javulás első jele.
Sziasztok! A Belga motoros barátaim hamarosan nyaralni jönnek Zalakarosra Júliusban 1 hétre. Sajnos egyikük 3 hete pályamotorozáskor bokasérülést szenvedett így nem igazán tud sétálni. Tudja valaki, hogy honnan tudnánk a közelben egy hétre bérelni egy kisebb méretű (benzines) quad-ot? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Hát tegnap raktam neki kaját, este még ott gubbasztott de reggelre eltűnt. Szerintem elege lett a kutyám csaholásából is és remélem jobban érezte magát. A kaja is eltűnt, úgy látszik megjött az étvágya az pedig a macskáknál a javulás első jele.
Hát honnan is, hátulról.
Itt is borult az és csepereg.
http://www.movshare.net/video/...