Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy legyen.
egyszer csak elvetődök arrafelé is
ok rendben
Majd egyszer elmesélem.
Nekem mondod?
ok, bár enélkül is vannak de ez nem ide tartozik
Jól van nem riogatlak, még a végén rossz álmaid lesznek.
jajj ne mesélj nekem ilyeneket, mert menten elájulok
Biztosan így van mert kicsike cicákat is épségben mentettem ki a kutya szájából és túlélték. Bár ellenpélda is akadt mert egy esetben játszottak a tetőn és az egyik a játék hevében leesett, na azt a szomszéd német-juhásza egy nyikkanással elintézte.
akkor jó hát remélem igazad van
De biztosan mert odaraktam mellé és más állat nem férhetett hozzá, a kutya sem. Különben is azt tartja mondás hogy a macskáknak 7 életük van, most egyet elhasznált de megmaradt 6 élete még.
hátnemtom lehet hogy nem is ő ette meg a kaját szegényke, biztos nem lesz hosszú életű
Szia!

Hát tegnap raktam neki kaját, este még ott gubbasztott de reggelre eltűnt. Szerintem elege lett a kutyám csaholásából is és remélem jobban érezte magát. A kaja is eltűnt, úgy látszik megjött az étvágya az pedig a macskáknál a javulás első jele.
szia! mi van a cicával?
Még az is előfordulhat hogy egyszer csak ott berregünk előtted.
A Hondalaci tudja
Üdv!

Hát honnan is, hátulról.
Vagy elölről, vagy hátulról!?
Sziasztok! A Belga motoros barátaim hamarosan nyaralni jönnek Zalakarosra Júliusban 1 hétre. Sajnos egyikük 3 hete pályamotorozáskor bokasérülést szenvedett így nem igazán tud sétálni. Tudja valaki, hogy honnan tudnánk a közelben egy hétre bérelni egy kisebb méretű (benzines) quad-ot? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Remélem holnap nem ilyen lesz mert akkor kénytelen leszek vonatra szállni.
Jó reggelt!?

Itt is borult az és csepereg.
Szép jó reggelt! Felétek is ilyen szar az idő?!