Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok mindent feltételeztem, de azt , hogy lemész a sínről a nyomorult kuka elütése céljából, hát ezt nem gondoltam volna rólad!
És ezért kell menned tanúskodni?
B+,ez Abszurdisztán!
Akkor vigyázz...nehogy még a végén rádkenjék hogy szándékos kukagázolás történt
A tisztelt munkáltatóm kifizeti a napomat mert vasúti ügy miatt kell mennem, de utólag nem is bánom mert elég rázós szolgálatom lett volna.
Gondolom jó kis bögyösmaca volt
Sajna mindig történnie kell valaminek...nehogy már jól érezd magad a szabad időd alatt.
A fene megette, volt már olyan nagyobb fajsúlyú ügyem ami Pest közelében történt és annál úgy oldották meg hogy elküldték a felteendő kérdéseket a helyi kapitányságra és ott kellett rájuk válaszolni. Eltudnám máshol is tölteni azt a drága időt, bár ha olyan csinos faggatóm lesz mint a legutóbb akkor talán.... , egy órán keresztül még csak szóba sem került az ügy amiért mentem.
Te....kukakiller Hát mit mondjak...kellemetlen dolog az biztos. Gondolom "ismeretlen elkövető"ellen megy a nyomozás. Faja.....megint van programod legalább
Beindult a nyári szezon a Balaton partján, azzal jár ez hogy különböző tárgyakat raknak a vonat elé, a bazaltkőtől egészen a heverőig bezárólag. Mire észrevettem a felkelő nap fényével szemben, eléggé beleolvadt a szürke környezetbe, már nem tudtam megállni-ugye ez nem talicska, hogy ledobom aztán megáll. Egy másik is volt kirakva egy kicsit messzebb de ezt már akkor észrevettem amikor az elütött áldozatot kifeszegettem a mozdony alól.
most vagy Te mentél le a sínekről a mozdonnyal...vagy a kuka ment ki eléd ? Vagy szegény át akart menni a zebrán.....de ugye nem vetted észre mivel nem volt rajta láthatósági mellény
Nem lopott kuka, hanem elgázoltam a vonattal. Ez már bűncselekménynek számít. Várj, mindjárt írok a rendőröknek, csak Pénteken érek rá.
Nekem is most lett volna egy 125 NSR....de nem kockáztatok....Pedig egyben volt a gép,de fizettem már büntit eleget. Ha veszek....akkor minimum 400-ast....de abbol is csak olyat aminek minden papirja rendben van
Bammeg.....miért nem pénteken kell mennetek? Akkor mehetnék én is ....mivel akkor nem dolgozunk.
Milyen kuka tünt el? Basszameg...nagyobb felhajtást csinálnak egy el lopott kuka miatt mint ha egy motort loptak volna el.... Gratulálok az egész országnak
Ha ráérsz, szívesen látunk.
Annó 10 éve én is manipuláltam a 125-ös RD-vel de a mai életben nem érdemes kockáztatni!
Többe kerül a bünti, mint egy nagy jogsi!
Szia!

Hát túra az lesz jövő héten, Kedden, megyek Siófokra, berendeltek tanú meghallgatásra, a kuka elütése miatt. Motorral megyünk a Tomival, a meghallgatás után vissza Zamárdiba (egy kis magáncélú munka), majd az északi oldalon jövünk vissza. Azt még nem tudom, hogy lesz-e lehetőség valami komolyabb menetre mert a listán már szerepel egy hetes nyaralás a családdal. A találkozó is megrekedt ennél az egynél. Amúgy is sok volt a nem várt kiadás, nemrég a defekt az autóval (kivágta a kutya által széthordott csont), tegnapelőtt meg a fürdőben lett árvíz mert szétrobbant a vízlágyító tartálya. De nem akarok ennyire borúlátó lenni, még minden összejöhet egy közös motorozásra.
Szia Csibe
Hát igen.....én is inkább maradok a valódi 50-s gépnél......vagy ha nagyot sikerül is venni valaha,akkor normális rendszámosat veszek. Fizettem már én is eleget
Ám....mesélj,mi ujság felétek? Az idén megyünk túrázni vagy maradunk a itthon egész nyáron?
Jó reggelt!

Amikor nem kell menni dologba nem tudok aludni de ha kell menni akkor meg tudnék. Ki érti ezt?

Pogi, ezt olvasd el:

fbeni91
[9718] tegnap 19:45
Segícségeteket szeretném kérni! ma hajnalban megfogtaka a rendőrök! Lefoglalták a motorom! feljelentést tettek.bíróságra akarnak vinni!plussz pénzbírságot iss akarnak! kivizsgálják a motorom! honda nsr 125 f! 50ccm-es adásvételivel! biztosítás nélkül! jogsi nélkül,rendszám nélkül vezettem! mire számícsak? vagy mi lessz ebből? menyire büntethetnek meg? menyire tílthatnak el a jogsitól? és lehet belőlee akár börtön iss? motort vissza kaphatom esetleg? vagy mi lessz belőlee? :S:S válaszotokat várom! köszönöm! :S :S :S

Rosszabb ám...... a sok okoska.
Hihetetlen mennyi idióta van és ez csak rosszabb lesz.
Isten éltesse a Lászlókat!
én a disznót is sajnálom és bömbölök
Csibe ! Az idén is megyünk Tinnyére ! Remélem el jössz ,mert ha nem......akkor....... Augusztusban már szabin vagyok
Ne bömbölj....a vad disznó megy a bográcsba,az őzikéknek a hajaszáluk nem görbül. Szépek azok élve