Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már láttam a facén
László szomszédoknak bóóódogat!
Hol van nálatok a türelmi zóna? Áruljátok el! Hátha járok arrafelé!
Hát az ezredes!

Itt a működő link!
Szia Sasa.....milyen moci? mert ez valami használtautó.hu szarságot ad be
Jóreggelt
Picimocim eladó lett, mostmár tényleg... Ha tudtok rá valakit, akkor szóljatok
Sziasztok!
Anyagi okok miatt eladásra kínálom Yamaha Xv 1100 Virago motoromat.Műszaki:2012 04.Kilométer állás 80000.Jó műszaki állapotban van.Felszereltség:Bőr ülés,bőr nyeregtáskák,villatáska,légterelő túraplexi.
ÁRA:680000 Ft.Ez nem átverés csak azért ilyen olcsó,mert gyorsan kell eladnom,pénzügyi gondok miatt.
Már-már haza járnak ezek a gidák és a mamájuk. Bár már többször is láttam (pl pénteken ) 12 vadmalacot meg a anyjukat is....hegyezem is a nyílvesszőket......ezeket nem háziasítom.....bográcsosítom inkább
Rajta vagyok a témán keményen
Szia!

Neked is köszönet, különösen a lányokkal való kapcsolatos jókívánságért.
Üdvözlet mindenkinek!

Köszönet a névnapi jókívánságokért! Tényleg békés vagyok ha nem iszok. Pogi ez maga a természet lágy öle ami nálad van, azokat az őzeket akár háziasíthatnád is.
Csibeeeeee....ezeket a képeket néhány perce készítettem
Én is minden jót kívánok Nektek! Meg sok sikert a lányoknál! Ott Zeegen mindenki Laci?!
Szia,hát igen....elég békés emberke az tuti
Nah....akkor szépen sorjában.................Csibewer------Hondalaci600----------Nightclub
ber....Nagyon Boldog Névnapot és sok-sok balesetmentes km-t nektek
Csibe egy békés ember! Az az autós meg egy hülye!
Szia Csibe! Kapásbol szétbaszam volna a fején a sisakomat ha nekem ilyeneket mond egy autós. De azért látszik mennyire beszari....fogadni nem mert
Buta ember, ha száz évig nem születne, akkor is a Dunát lehetne rekeszteni vele! Ne foglalkozz kreténekkel! Otthon az ágy alatt alszik, és ott akarta kiélni magát!
Most így hogy leírtam és utólag átolvastam, az jött le ebből a kis történetből hogy tipikus kispolgári irigység áradt abból a szerencsétlenből. Remélem nem lesznek álmatlan éjszakái ezek után.
Jó napot!

Ma belém veszett egy idióta autós, megállok egy intézménynél és mivel Ő is odajött ügyezni mellettem landolt. Odaszól nekem hogy: -Nem fél ezzel a motorral? Nézek hülyén mert elsőre nem esett le mit akar ezzel. Kérdem tőle: - Miért? Hát mert nincs rajta rendszám. Mondom neki: -Miért kellene rá? Hát hogyne, hiszen ez 125-s. mondom neki: -Ez nyugodjon meg 50-s. Erre a válasz: -Ne magyarázzam meg mert neki van egy Yamaha 125-s és az is ekkora. mondom erre: -Ha ennyire biztos a dolgában fogadjunk egy kis pénzbe, mert az mindig jól jön. Persze az okostojás fogadni már nem mert csak szórta a hülyeségeit felém. A végén már mondtam neki: - Akkor minek osztja az észt ha csak a szája nagy de mögötte nincs semmi tudás? azt mondja: -Neki joga van mondogatni. Aztán szépen otthagytam mert előbb- utóbb még felvágta volna az ereit szerencsétlen marha kínjában. Elnézést ha ezzel a kis történettel untatnék bárkit, de talán még a vicc topikba is elmenne.
Na jó, azért az igazsághoz hozzátartozik hogy mindennap mennem kellett dolgozni és nem igazán volt kedvem atomjaira szedni a porlasztó kipucolásához.
Én hiába vártam, hogy megjavuljon! Így SK. voltam kénytelen intézkedni!
Ha csak nagyon kevéssel megy kevesebb benzin , már az is megemeli az alapjáratot.
Ha iszapos lesz akkor még inkább!
A gyertyát azért megnéztem, szép egészséges színe volt.
Akkor valószínű nálam is ehhez hasonló probléma állhatott fenn, csak Én mindig bízom hogy a motor megjavul magától.