Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami miatt esetleg elszegényedett a keverék?!
Múlt héten , azt hiszem kedden tankoltam. A kúttól 5-6 km-re elkezdett prüszkölni, csattogni! Ezzel birkóztam egész héten. A karburátorsort le kellett vennem kitakarítani, és szombat estére végeztem!
Ilyen iszapszerű valamit szedtem ki az búszóházakból. Annál a kútnál nem tankolok többet.
A múlt héten hazajövet a találkozóról a motorom alapjárata megemelkedett, állítgattam a levegőn de továbbra is emelkedett mire leértem a munkahelyre, mára aztán visszaállt a normális alapjárat. Mi okozhatta?
Igen, két héten belül harmadszor. Kissé kezdek fáradni, a héten még egymás után kezdek hajnalban ezen a szolgálaton kívül. Eddig mindig történt valami, egyszer elgázoltam egy kukát , utána siklás miatt késtünk vagy két és fél órát, remélem befejeződik a széria.
Te viszed a "háromórait"?
Edzek a holnap reggeli kelésre.
Pálinkásat neked is!

A család felvert hogy felköszöntsön. Akkor már gondoltam gyorsan benézek ide is.
Pálinkás jó reggelt ! Megébredtél?
Jó reggelt!

Boldog névnapot a Lászlóknak!
lemaradt.......
tudtam én
Szia ez jóóóóóóóóó...szeressem
http://youtu.be/9uRkl9SI7K8 szia, hátha ettől feldobódsz
Sziasztok!

Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni:
Motorosok a Gyermekekért

Nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Motoros Üdvözlettel: Anu (Pappné Melinda)
Isten éltesse Sasa-t!
Lehajol anélkül is
Hello

na lesz valami a Tinnyei motorozásból vagy maradok egyedül?
Csak vigyázz rájuk ne fanyalodj. Remélem valamikor kijutok hozzátok, akkor megsasolom.
Többnyire igen...itt vannak
Ez már igen, nem is Jurassic park hanem inkább természetvédelmi terület. Azok az őzek a telken élnek talán?