aha....az e betüket olyan érdekesen írod arról ismertelek meg
na nem tépem a pofám....lépek mert reggel megen kurva meló abba a kurva gyárba és kurva kevés fizuért ....egyszer ugy is ugy ott hagyom....és kimegyek amerikába......
na puszi pá meg minden joccakát
Azt elfelejtettem hozzátenni hogy mentem melózni aznap és így sem voltam túl sokat otthon. Emberi alakot kellett magamból csinálni a négy nap után, ahhoz meg kellett egy kis idő.
kellenek azok a képek....és meg is lesznek csak az a buzi hagyja abba a fűnyírást azzal a motoros szarral és takarodjon a kurva anyjába vissza pestre Mer amig itt berreg a szomszédban,nem jönnek elő a gidák
őőő ha eladom akkor tudok venni nagyobbat...ha nem adom el akkor kell még egy ilyen....
Képek lesznek Azon fáradozom hogy lencsevégre kapjam őket....de kurva nehéz telóval fotózni távcsövön keresztűl.....de megoldom ezt is
na nem tépem a pofám....lépek mert reggel megen kurva meló abba a kurva gyárba és kurva kevés fizuért ....egyszer ugy is ugy ott hagyom....és kimegyek amerikába......
na puszi pá meg minden joccakát
Meg ismertem az irásod
Mi rengeteget ittunk! Soha többet ennyit, de kevesebbet sem!
Nem hát, nem iszok sokat.
Köszönöm hogy belinkelted.
2:43
Tudtam valami nem kóser, és valamiért annyira ismerősek a feliratok.... , de láttam jól éreztétek magatokat:)
Képek lesznek Azon fáradozom hogy lencsevégre kapjam őket....de kurva nehéz telóval fotózni távcsövön keresztűl.....de megoldom ezt is