Szia Pogi!
Semmi gond, értek a szóból.
Azért ne keseredj el, lesz még jobb világ, max. nem nekünk hanem másoknak. A fejedet azért tartsd fent hogy kapj levegőt.
dehogy is nem.......tudom mit vesztek.De leszarom...egyedül keresek....örülök hogy még van fedél a fejem felett.....bár süllyedek a szarba rendesen,ugy ahogy illik
Remélem összefutunk majd. A robogómat keresd bátran és az elhintett sörös tároló edényeket. A kedvezményekkel kapcsolatban nem tudok biztosat de szerintem csak a találkozó ideje alatt él.
Ha isten is úgy akarja odaérünk péntek-sz-vasárnapra a talira Kanizsáról.
Gyorsaságival mennék, de lehet eljön balatoni haver is quaddal. Furgonba beférne az endurom is, kérdésem az lenne, hogy lehet ott a környéken terepezni-túrázni? vagy nem érdemes endurot vinni?
Természetesen a természet ,,gyári" állapotát megtartva...
Az aquacity-s 50%os engedmény csak a hétvégére vonatkozik, vagy máskor is felhasználható? A jegyet a héten veszem meg.
Érdeklődnék vlaaki tudja hétvégén mennyibe kerül majd a belépő,vagy valami plakátot esetleg?köszi
Nagyon nagy volt a felvonulás, jövőre is ott leszek. Köszi a videót!
Semmi gond, értek a szóból.
Azért ne keseredj el, lesz még jobb világ, max. nem nekünk hanem másoknak. A fejedet azért tartsd fent hogy kapj levegőt.
Köszi szeressem ám
Remélem összefutunk majd. A robogómat keresd bátran és az elhintett sörös tároló edényeket. A kedvezményekkel kapcsolatban nem tudok biztosat de szerintem csak a találkozó ideje alatt él.
Ha isten is úgy akarja odaérünk péntek-sz-vasárnapra a talira Kanizsáról.
Gyorsaságival mennék, de lehet eljön balatoni haver is quaddal. Furgonba beférne az endurom is, kérdésem az lenne, hogy lehet ott a környéken terepezni-túrázni? vagy nem érdemes endurot vinni?
Természetesen a természet ,,gyári" állapotát megtartva...
Az aquacity-s 50%os engedmény csak a hétvégére vonatkozik, vagy máskor is felhasználható? A jegyet a héten veszem meg.
Előre is köszi!
Edem
Szia Csibe
nem megyek....
Gébártra jön valaki? Én megyek, már megvan a jegy is.