Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm Urak!
Gratulation!
Gratulálok
My baby,my!
Aztán valamit néztél már helyette Áron?
Ha mindenképp ötleteket akarok adni akkor még hozzátenném, hogy én használom a Sidolt festett és nem festett felületre egyaránt....De aztán az is egy megoldás lehet, ha veszel olcsó és nem túl tartós (értsd MZ könyökön kb 2 hónap ) hőálló lakkot...egy ideig gyönyörű. Az olajos törölgetés az úgy jó, ha levan csiszolva szép tisztára..minden kör előtt áttörlöd olajjal és gyönyörű színhatást tudsz vele elérni !..Az MZ-m könyöke jelenleg színjátszós..kék-lila-zöldes..elég szép!..Bocs ha regényt írtam de ráértem nagyon
Én is remélem,majd este jelentem mi a helyzet!
mit?kitől? ...hm...nem tudom,de lehet hogy mégse....vagy esetleg talán......ha a nyanya is úgy akarja

Holnap mész motorlesőbe Tesó?
Remélem neked össze jön
De mit?
Miről?Kiről?
Miféle?Kefél-e?
hát én is ezt kérdezem......
nana.......
Túlsokat nem, annyi szólt melette hogy új gumi volt rajt meg +1év műszaki :)
És amúgy mit mondott a gyerek a gépről?
Köszi!
Én is akörül gondoltam!
Hehe, ezt akarta megvenni a srác aki az enyémet vitte el. De Inkább az enyémet vitte 1,6ért mint ezt 1,55ért. Szóval megsúgom, 1,55ért odaadják
Őt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr-4755332
Alsóörsre ha jönne valaki akkor kezdjük el a kiírást Keszthely és Marcali ismerősökkel már vagyunk páran és a Facebook.hu Zalai Bájkerek oldalon is lehet jelezni
Hello!
Mit nézel?
Pálinkás szép napot!
F@szom ebbe az időbe!
Remélem holnap nem lesz ilyen,mert megyek Győrbe motort nézni és ilyen időben vicces próbálni....
Nekem itt ki van téve egy lábas, és poros az alja! Csak pár csepp esett!
Azért ez már kellett mert a kiskertben a vetemények már kezdték feladni az öntözés ellenére is, a hó eleji fagy elvitt mindent és újraültetéskor csak port kapáltam a géppel.
Itt is hideg van, de ráadásul nem is esik!
Eredeti japó olaj? Áááá azt meg kellett volna őrizni már biztosan sokat érhet.