Jó szelet Neked is
Fényesnek fényes......de szebb lett mint volt,ez már régi darab.
Az első teleszkóp szimering is ki lett cserélve.....még az eredeti japó olaj volt benne.....az is elöregedett barnás-sárgás trutyi
Már egy hete itt tarok....állványon a váz....az idomok lefujva,de van amit ujra kell fujni......meg hát a felniket ma meg csinálom.
Talán a jövő7-re kész lesz,és lehet matricázni. (és eladni az egészet ugy ahogy van...venni egy nagyobbat és kezdődik minden előről.. )
Látod....ha a melóhelyen rohad az ember akkor jó idő van.....ha végre itt a 7vége,jön az eső és a szél
Bár én amugy sem tudnék gurulni......szét van szedve a gép,festés alatt áll
Üdv!
Köszönöm az ötletet.
Sajnos ez nem járható út mert eredetileg festett volt az egész kipufogó és teljesen fémtisztára kellene pucolni hogy Sidol által legyen fényes. Azt meg nem értem minek festették le ha egyszer a katalizátor miatt úgyis leég róla előbb-utóbb. Egyelőre marad az hogy időnként levakarom a koszt és áttörlöm olajos ronggyal, egy darabig jól néz ki amíg le nem ég ez is róla.
Használj Szidolt..nem tudom éppen hogy írják..Sidol,Szidol, vagy Szeszidol...de a lényeg a lényeg..zöld flaska..filléres polírozó cucc..bármelyik háztartási boltban beszerezhető...gyönyörű munkát végez :)
Na most ráfáztál mert mennek a zöldek aztán kiássák. Állítólag meg akarják tiltani hogy macskát és kutyát együnk, a mit tudom Én milyen halakat sem lehet tükör előtt tartani mert káros a lelki békéjükre. Ennyi hülye embert még nem látott a világ.
Na jól nézünk ki. Azonnal tessék kitalálni a nevét vagy indulnak az embereim. Miért több négylábú is van? Csak nem macska a másik,nálunk nem lenne hosszú élete. Az átok kutya állandóan üldözi őket, tegnap este is elrohant a kertbe egy macska után. Jó hogy nem nekem kellett visszaimádkozni, mivel dolgoztam.
Hideg van mint a fene és esik az eső.