Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Hideg van mint a fene és esik az eső.
Rendes gazdája lehetett neki!
Rajta vagyok Találtam a közelbe egy 400-as kawát 170-ért....és jujj de kell nekem az a gép
Jó szelet Neked is
Fényesnek fényes......de szebb lett mint volt,ez már régi darab.
Az első teleszkóp szimering is ki lett cserélve.....még az eredeti japó olaj volt benne.....az is elöregedett barnás-sárgás trutyi
Akkor húzz bele
Már egy hete itt tarok....állványon a váz....az idomok lefujva,de van amit ujra kell fujni......meg hát a felniket ma meg csinálom.
Talán a jövő7-re kész lesz,és lehet matricázni. (és eladni az egészet ugy ahogy van...venni egy nagyobbat és kezdődik minden előről.. )
Aztán egy ideig fényes, mint a Salamon töke!
Szép reggelt nektek!
Az sem rossz. Bárcsak én is ott tartanék
Most megnézem a Barta Zsoltot,meg a Gézát,hogy sikerül-e nekik a pénzszállító kirámolása ha igen...
Látod....ha a melóhelyen rohad az ember akkor jó idő van.....ha végre itt a 7vége,jön az eső és a szél
Bár én amugy sem tudnék gurulni......szét van szedve a gép,festés alatt áll
Cső!
Hát nem,hogy rohadjon meg! Egy nap,amikor gurulhattam volna egy kicsit.
Azt hiszem ,ma nem lesz meleg.....
Üdv!
Köszönöm az ötletet.
Sajnos ez nem járható út mert eredetileg festett volt az egész kipufogó és teljesen fémtisztára kellene pucolni hogy Sidol által legyen fényes. Azt meg nem értem minek festették le ha egyszer a katalizátor miatt úgyis leég róla előbb-utóbb. Egyelőre marad az hogy időnként levakarom a koszt és áttörlöm olajos ronggyal, egy darabig jól néz ki amíg le nem ég ez is róla.
Hello!
Érdeklődni szeretnék hogy valakinek nincs e Aprilia Sr50 jó állapotban eladó motorja Zala megyében és környékén?
üdv:Gerely
Használj Szidolt..nem tudom éppen hogy írják..Sidol,Szidol, vagy Szeszidol...de a lényeg a lényeg..zöld flaska..filléres polírozó cucc..bármelyik háztartási boltban beszerezhető...gyönyörű munkát végez :)
Joccakát!
a halak lelki békéje...beszarok
No...most lépek,mert reggel meló. de az utolsó péntek amit dolgozok......
Be jöttek a 4napos munkahetek
Jó éjt
Na most ráfáztál mert mennek a zöldek aztán kiássák. Állítólag meg akarják tiltani hogy macskát és kutyát együnk, a mit tudom Én milyen halakat sem lehet tükör előtt tartani mert káros a lelki békéjükre. Ennyi hülye embert még nem látott a világ.
azt hiszem kályha fény por a neve....
nem itt sincs macska....de van egy nyuszi....meg egy kutya
a macskákat tegnap elültettem...
Na jól nézünk ki. Azonnal tessék kitalálni a nevét vagy indulnak az embereim. Miért több négylábú is van? Csak nem macska a másik,nálunk nem lenne hosszú élete. Az átok kutya állandóan üldözi őket, tegnap este is elrohant a kertbe egy macska után. Jó hogy nem nekem kellett visszaimádkozni, mivel dolgoztam.
ŐŐŐŐ nem tom Kis papír tasakban van...és egy tűzhely van rajta.
közben én is rendezem a 4lábuak esti eleségét
Megyek öntözni, majd jövök vissza.
Mi a neve? Nem a nagyinak.
Amivel a nagyi kente a kályha tetejééééét
Mivel?