Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem....!
adok szállást ha kell
Földönfutóvá lettem
Akkor Pacsán p@csa részegek leszünk!
hozzál csak, és én is viszek jó páleszt
Azt viszek az idén is!
Bandita....kösd fel a gatyád A csibével nem egyszerű tartani a tempót piálás terén Abban a pillanatban amikor odaérsz....még a sisakot sem tudod levenni mert máris nyomja az ember szájába a páleszos bucskát nekem elhiheted
Van Isten!
Akkor Rocker mégiscsak belevág!
Yeee!
Akkor rakkendroll papám.....remélem most nem lesz eső.....bár elázunk mi anélkül is
Már kértem pihenőt!
kurva jóóóó akkor ott a helyünk
Ok,Csibe....Told a cuccot.hu-n keresztűl tolom a képeket
Jó estét mindenkinek!

Pogi ment a mail!

Ezt most találtam: http://pacsa.olx.hu/predators-...

Akkor mégis lesz találkozó?
.....Te...mi is a mail címed? vagy öregszem.....vagy hülyülök
El a fene egye meg! Fáztunk mint a kutya!
Ezer bocs Csibe úr... Máris intézkedem
Elmaradt a verseny?
Tiszta szégyen volt a gyereknap! A két apróval elmentünk hogy részt vegyünk a bicikli versenyen, és esett fújt , hideg volt! Szombaton, és hétfőn napsütés ezerrel! Mintha csak kibabrálásból!
Adjon Isten!

Eléggé lehűlt a levegő. Szombaton még egy szál pólóban sütöttem az udvaron a húst most meg majdnem kabátot kell húzni. Pénteken még lubickoltunk a Hévízi kifolyó árok vizében. Nem fűtök mert már befűtöttek a politikusok!
Zalai kékszilvás jó reggelt! Épp most akarok befűteni!
Jó reggelt!

Nem küldted a képeket.
hát elég érdekes az idő, az biztos éjjel sokkal melegebb volt, mint most, egy szál poló volt rajtam, most meg be kellett csuknom minden ajtót és ablakot a feles meglesz, abban biztos lehetsz, bízzál bennem
valóban...nem mindig esik..
De kurva egy időjárás van az tuti....ahoz képest hogy pénteken a hévizen fürödtünk.....most zima van. Ja és duzzogás helyett....pl tölts egy felest és told le az egészségemre
nem mindig esik a hó télen és duzzogok már azt sem szabad? akkor mi marad nekem?
Nix tél néni....nem esik a hó
Neked is Szia és ne duzzogj