Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért nem mondtad neki......meg jelölöd az utat a füstel hogy vissza találj Mondtam már hogy mivel kend le és akkor szép lesz
Tegnap Kipufogó tisztítás volt a munka nálam is, mert már nagyon retkes volt. Most áttöröltem olajos ronggyal hogy ne legyen rozsdás de ahogy leértem a melóba, a tárolóban akkora lett a füst hogy a biztonsági őr odajött hogy mi ég.
Bazmeg...van tanktáskaaaaa is most nézem Kellene vennem egyet
Nem nem....de számítani kell rá
Amugy az enyém darabokban hever.....az idomok festés alatt...a kerekek is.....
Úgy néz ki így csupaszon.......áááááá ,marha csúnya
Jah....és ha már szétszedtem,ki polírozom a tanksapit....és a kipufogót is a hétvégén
Most találtam, lehet holnap megsasolom a takarót mert a régi már foszlik.

http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...
Szijaaa!

Nana, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
és a gumi....esetleg idom csere ,festés....(ha elesnél) meg még sok apró szar ami igy is összejön.
Amugy szia Csibeeeee
Mit várnak ezek a forgalmazók majd mindenki rohan motort meg autót venni?
Adják olcsóbban a motorokat akkor talán vesznek is az amúgy eléggé legatyásodott emberek.
Csak nem az bántja Őket hogy kb. 2500 Ft a fenntartási költsége a robogómnak éves szinten a benzinen és a motorolajon kívül?
Csatlakozom,isten éltessen!
Jut eszembe......

Hondalaci.... Nagyon Sok Boldog Szülinapot Neked,és Balesetmentes kilométereket
( még a végén.... utol érsz
Jó...dolgozni is kell,én is elkövetem ezt a hibát minden nap
De remélem azért össze hozzuk azt a Tinnyei túrát......Fórumos túra
nemsokára megyek le melózni, benézhetnél!
Hát,én meg kb 250km-t mentem idén
Nagyon gondolkozom a 4kerékre váltáson .
vagy mindenki melózik én kb 2 hete voltam 2 keréken úgy, hogy arra mentem amerre akartam... tegnap sikerült egyet gurulni, majd lökök fel vidit
Én dolgoztam,sztem ez a nyár ilyen lesz
Csak nézegetem a gépet a bakon
idő van......méghozzá jó idő
Na mi a fax van itt........mindenki nyaralni ment?
bizony, még ma is izomlázam van...a reggeli felkelés comb masszírral indult, hogy múkodj! a felni azért lett kuka, mert a táblát elkapta az elsőkerék, de ma már intézem.
Szerencsésen megúsztad!
Majd holnap lesz igazi izomlázad!
Még a vtr-emen 200 körül kiszakadt a szelep az első kerékből,valahogy az úton maradtam-de 2 napig nemigen tudtam megemelni a kezem.De azon a felni megmaradt,csak a gumi lett kukás.
Lényeg a lényeg,hogy te nem sérültél meg!
mondjuk ebből csak ráb@szás szokott lenni de azé megteszek minden tőlem telhetőt
becsülöm az önzetlenséged!
abbiztos is!
hüjeeeeeeeeee de figyelni fogok nagyon, ígérem
ez látszik is....de itt már kellő mennyiségű folyadék bevitel meg volt vaspótlás helyett