Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bő nyállal, köszönöm!
ne aggódj, szépek vagytok
najóvan, mámegint magamra maradtam nem probléma, egyedül is elbánok vele
majd megpaskolom én a tiédet Mama!
itt meglehetőség ramaty voltam, egy nappal a vaskivétel után.
nemnem...csak Te verekedsz.....én nem bánthatom,tudod....már írtam hogy a barátom
döntöttünk a sorsa felől kérem egybehangzóan az a döntés született, hogy némi erőszakot alkalmazva elverjük a seggecskédet
nem sokára esővíz.....az fog folyni kérem
mi folyik itt kérem?
na jó, akkor csak kicsit, hogy ne nagyon fájjon neki de ha nagyon bevadulnék, szedjél le róla bár keménykötésű fickó ő, sokat kibír
elverheted a fenekét is...nem bánom Csak ne nagyon,mégis csak a barátom
jajj de szépek vagytok, jóbarik már futok is nem kell kétszer mondani de én ráadásként még a fenekét is elverem
a bal oldali úriembernek egy nyaklevest....ha lehetne
na azééé ááám.....mert ha nem vicc lenne akkor vissza is vonnám a hírdetést..... és úgy elfoglalnám zeget mint török a magyar hont annak idején
megverjem?
csak viccőtem!
majd holnap megvizslatom, mert a kerék sem forog el a felni úgy rongyá van. szerencsére van itthon 1 pár d211 gp racerem.
most akkor össze is fostam magam
Hát képes lennél nyakon csapni? Na bazz.....büdös kölke
meg valami jó gumi lehet tudni mitől ment el a kaucsuk
kell egy új első felni Tomi, aztán irány tovább!
néztem a pring-es sztárfotóidat, igazi celeb vagy!
azért arra még van erőm hogy nyakonvágjalak Papa!
izomláz....persze.... az is csak azé van mert,bukfencelés közben oly szaporán válogattad melyiket lehetne cigipappírba tekerni miiii?
ügyes vagy
ahogy fékeztem elsővel, durrant...az aszfalton már nem sokat mentem, aztán irány a gyepű! vagy 40 méteren keresztül vágtattam a padkán és a fűjön. Bálint gazdának jelentem, az idei parlagfű termés megfelelő!
most olyan mintha mindenhol izomlázam lenne, talán mert 80 kezdtem a zöldben, meg vagy 50el feküdtem le.
Defektet kaptál a kanyar előtt? Amikor nekem defektes lett az első gumi, a kormányt alig tudtam elfordítani, egyenesen akart továbbmenni a motor. Jó hogy sikerült elkerülnöd a bajt. Hiába aki tud az tud!