Mert amikor oda értünk volt vagy 6 motor..........
Ennyi még egy átlagos pénteki napon is van a tescó parkolóban
Haza is jöttünk......de az ut faja volt A sofőröm szépen motorozik....majdnem beszartam mikor döntögette a seggem alatt a vasat
Mi is öntöztünk az este,tényleg száraz a föld.
Motorozás? Hm...a fasztudja,most mennék mindenfelé....de nem tudok mert elfogytam anyagilag és nem tudok tankolni. Bár nagyon jó idő van
Öreganyám nemrég áthajtott biciklivel előttem úgy hogy nem állt meg a Stop táblánál, amikor meg rádudáltam mosolyogva leszállt a bingáról a kereszteződés kellős közepén, közben a másik irányból már jött is egy autó. Azt sem tudtam sírjak vagy nevessek.
Neked még váltanod sem kell....
Sokszor el gondolkozom....mi a faszért teszi az ember azt amit tiltanak? pl...vezetés közben telefonál.....nem áll meg az elsőbbségadás kötelező táblánál...meg hasonló dolgok.
De nem tudok rájönni Igaz...ha egyedül tekerek akkor én is bedugom a fülest és ezerrel szól a metallica
Ó....ha én elöttem tökörészik egy egy autó aminek a soförje telefonál,akkor rá dudálok és mutogatok neki hogy hívjon fel....és vissza kettő és nyél gáz....
Olyanok mint a fasz...
Ma előszedtem a vasat aztán gurultam egy kicsit a városban, kissé vadultam is mert ideges lettem a harminccal tötymörgő, telefonáló autósoktól. Hát amikor a rendőrök láttán azonnal satufékezőkről nem is beszélek.
Ennyi még egy átlagos pénteki napon is van a tescó parkolóban
Haza is jöttünk......de az ut faja volt A sofőröm szépen motorozik....majdnem beszartam mikor döntögette a seggem alatt a vasat