Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert amikor oda értünk volt vagy 6 motor..........
Ennyi még egy átlagos pénteki napon is van a tescó parkolóban
Haza is jöttünk......de az ut faja volt A sofőröm szépen motorozik....majdnem beszartam mikor döntögette a seggem alatt a vasat
Miért?
Hát ez a körmendi motoros micsoda nem volt valami megnyerő....sőt........
sziasztok érdekelne gilera mxr 125ccm motorhoz henger dugó gyürű nekem jó az uj is régi is csak szép legyen mike.dani@freemail.hu
Hát igen az a pénzkérdés mindennapos téma.

Már hallgatom a zenét, nagyon szuper!
Bár az oldalbordának nem annyira tetszik.... a hangerő.
Rá adásul ...ma van Körmenden motoros taliiii
Mi is öntöztünk az este,tényleg száraz a föld.
Motorozás? Hm...a fasztudja,most mennék mindenfelé....de nem tudok mert elfogytam anyagilag és nem tudok tankolni. Bár nagyon jó idő van
Jó reggelt!

Most végeztem az öntözéssel, száraz a talaj mint a sivatag homokja. Motorozáshoz jó idő van de abból nem lehet enni.
ACDC.Live.At.River.Plate.2011.
jó reggelt.....
Lépek Én is mert kissé korábban megyek mint Te, hajnali fél kettő az ébresztő.
na az fasza lehetett
Na most lépek.......reggel meló.
jó éjt
Öreganyám nemrég áthajtott biciklivel előttem úgy hogy nem állt meg a Stop táblánál, amikor meg rádudáltam mosolyogva leszállt a bingáról a kereszteződés kellős közepén, közben a másik irányból már jött is egy autó. Azt sem tudtam sírjak vagy nevessek.
Neked még váltanod sem kell....
Sokszor el gondolkozom....mi a faszért teszi az ember azt amit tiltanak? pl...vezetés közben telefonál.....nem áll meg az elsőbbségadás kötelező táblánál...meg hasonló dolgok.
De nem tudok rájönni Igaz...ha egyedül tekerek akkor én is bedugom a fülest és ezerrel szól a metallica
Majd teszek sebességváltót a robogóba. Így csak a nyélgáz marad egyelőre.
Ó....ha én elöttem tökörészik egy egy autó aminek a soförje telefonál,akkor rá dudálok és mutogatok neki hogy hívjon fel....és vissza kettő és nyél gáz....
Olyanok mint a fasz...
Ma előszedtem a vasat aztán gurultam egy kicsit a városban, kissé vadultam is mert ideges lettem a harminccal tötymörgő, telefonáló autósoktól. Hát amikor a rendőrök láttán azonnal satufékezőkről nem is beszélek.
nincs mit
Szia!

Igen sikerült, köszönöm.
Szia Csibe............remélem jók lettek a képek?
Most töltöm le a képeket!
Hát ez szomorú,részvétem
A bánatba!